BELEVENISSEN 2017

  

 

 

30-03-2018 Vanmiddag hadden we weer met Miranda en Misu afgesproken om te wandelen. Wat waren ze weer blij om elkaar te zien, de hele wandeling was het weer dikke pret voor hun. Het was ook goed weer, zelfs zo goed dat Django en Misu het wel weer tijd vonden voor snoepjes in het water gooien zodat hun die dan konden zoeken. 

 


         

  

 

 

28-07-2017 Vanmiddag had Django weer een date met Misu op de Elzen. En wat waren ze weer blij om elkaar te zien, ze gingen gelijk aan het spelen en maakte de gekste bewegingen in het hoge gras. Misu word ook steeds brutaler naar Django toe en Django gaat zelfs helemaal plat voor Misu, het is echt zijn "kleine"vriendinnetje. Ze zijn echt dol op elkaar en hebben dikke pret samen. Natuurlijk ook nog samen lekker in het water geweest om hun favoriete spelletje koekjes zoeken te doen. Het was weer een leuke en gezellige wandeling waar we allemaal van genoten hebben.

 

 

   

          


      


   

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

26-07-2017 Vanmiddag zijn we samen met Gerda en Xandy in de Rhoonse Grienden wezen wandelen. Het was voor Xandy de eerste keer dat ze daar kwam en ze vond het dan ook allemaal erg indrukwekend en soms ook spannend al die smalle padjes met de grote wilgenbomen en de waterpartijtjes aan beide kanten ze was dan ook helemaal versleten na 1,5uur wandelen daar, Django daar in tegen was gewoon lekker overal aan het snuffelen en bekeek alles op zijn gemakkie zoals hij dat altijd doet daar. Na de wandeling zijn we nog leker op het terras gaan zitten bij Restaurant Abel voor een drankje en een hapje en Django en Xandy zochten lekker allebei een plekje bij de tafel en hebben zich perfect gedragen. Was een leuk gezellig middagje zo in een mooie omgeving met een heerlijk zonnetje erbij !!!

 

 

   

    


              


      


 

 

  

 

 

 

 

25-07-2017 Vanmorgen was het weer dikke pret voor Django met zijn vriendjes Chibharo Shona en Vumba in het Annabos, lekker rennen rellen in het bos en poedelen in het water. Kortom het was weer een geslaagde leuke gezellige wandeling voor ons allen!

 

 

   

 

   

    

 

 

 


 

 

 

 

 

19-07-2017 Vandaag echt een heerlijke leuke ochtend gehad op het strand van Rockanje samen met Monique Lily en Guus. We waren al lekker om 9uur op het strand, het was toen nog niet zo druk met badgasten en de temperatuur was ook nog goed te doen. Django Lily en Guus zijn bijna tijdens de hele wandeling in de zee geweest, volop waterpret hadden ze. Django heeft vandaag ook eigenlijk voor het eerst echt een hele tijd in de zee gezwommen samen met Lily, hij gaat altijd wel de zee in maar nooit echt om te zwemmen dat deed hij tot vanmorgen altijd alleen maar in rivieren en grote waterplassen zonder golven want hij wil echt altijd percee zijn koppie droog houden. Maar vanmorgen ging hij dus echt steeds diverse keren echt hele stukken zwemmen in de zee, helaas ging Guus niet mee zwemmen met Django en Lily die vind water echt heel leuk om in te rennen enzo maar hij moet wel echt de bodem onder zijn poten blijven voelen want anders gaat hij weer terug naar de kant. Nadat we 2,5 uur op het strand geweest waren en Django en Guus zich lekker uitgeleeft hadden in de zee en op het zand, en de temperatuur ook al aardig warm werd zijn we een plekje in de schaduw op het terras gaan zoeken om daar met zijn allen nog even verder te genieten met een drankje en wat te eten en Django en Guus hebben zich allebei perfect gedragen op het terras. Het was echt een geweldige wandeling met onze mannen en Lily erbij!!!

 

 

   

             


      


   


      


 


      


   


                


    

 
 

 

 

14-07-2017 Vanmiddag heeft Django de verjaardag van Misu gevierd met een verjaardagswandeling bij de Elzen. Ze hebben er samen een feestje van gemaakt hoor, leker samen rennen door het gras en gek doen bij de waterplas en pootje baden in het water. Het was weer 1,5uur pret en genieten voor ze tijdens de wandeling, en na de wandeling op de parkeerplaats had Django natuurlijk ook nog een cadeautje voor Misu. Het cadeautje met ballon viel in de smaak bij Misu dat was dus een geslaagde afsluiting van de verjaardagswandeling, op naar het volgende jaar waarin we hopelijk heel veel leuke wandelingen met elkaar gaan maken!!!

 

 


 

   

    


      


   


      
 

  

 

 

 

 

12-07-2017 De hele ochtend kwam het echt met bakken regen uit de hemel er leek geen einde aan te komen, maar gelukkig hebben we s'middags toch nog heerlijk 1,5uur in het zonnetje gewandeld in de Rhoonse Grienden. Het is daar altijd zo mooi wandelen, echt genieten daar. Honden moeten wel aangelijnd zijn daar maar gelukkig vind Django dat ook totaal geen probleem. Er is daar zoveel te zien dat Django zijn eigen op die manier goed vermaakt en genoeg indrukken daar op doet en hij blijft natuurlijk ook altijd goed opletten of hij toevallig ook de bevers die daar verblijven kan spotten, we hebben ze daar al wel een paar gezien maar meestal zitten ze goed verstopt. Bij de bruggetjes wil Django altijd echt heel goed de omgeving onderzoeken dus daar laat ik hem stiekem ook altijd even los, hij gaat dan echt heel goed het water afturen of hij de bevers kan zien echt zo leuk om te zien hoe hij dan op de brugleuning gaat hangen met zijn voorpoten om zo goed overzicht te hebben.En ik heb tijdens de wandeling me camera ook weer volop gebruikt om de mooie omgeving en Django vast te leggen.

 

 
 

   

    


               


 

 

 

  

 

 

 

11-07-2017 Vanmorgen weer met Petra Chibharo Shona en Vumba gewandeld in het Annabos. De temperatuur was prima maar er hing wel een dreigende lucht boven ons, maar daar trokken wij ons niks van aan. De honden gingen op een geven moment ook gewoon zoals altijd lekker het water in om lekker af tekoelen, maar eenmaal uit het water en weer een stukje verder gewandeld kwam het zomaar uit het niets met bakken uit de hemel. We hebben eerst nog geprobeerd om onder de bomen te schuilen, maar het ging echt zo hard dat het totaal geen zin had dat we dat deden en toen zijn we dus maar gewoon verder gaan wandelen. De honden vonden het in het begin nog niet eens zo erg en waren gewoon nog lekker met elkaar aan spelen , maar toen het na een kwartier nog steeds keihard regende hebben we toch maar besloten om in de richting van de auto's te gaan lopen. En jawel hoor toen we na 20min eenmaal bij de auto's aankwamen stopte het ook precies met regenen, ondanks de regen hebben we toch volop gelachen en hebben de honden ook gewoon lekker genoten van de wandeling. Helaas van deze wandeling die volledig in het water viel niet veel foto's gemaakt!

 

 

   

 
 

 

 

 
 

 

 

09-07-2017 Vanavond nog even lekker wezen wandelen in de Zuidpolder, waar Django ook nog lekker in het water is geweest en dus weer heerlijk afgekoeld was na deze warme dag. En wat hadden we toch weer een mooie zonsondergang tijdens onze wandeling!

 

 

   

 

    

 

 

  

 

 

 

05-07-2017 Vanmorgen weer een leuke wandeling in het Annabos gemaakt met Petra Chibharo Shona en Vumba. Het was vanmorgen alweer vroeg warm dus de honden zijn tijdens de wandeling ook een hele tijd in het water geweest waar ze lekker konden afkoelen en waar ze volop waterpret met elkaar hadden, en als ze dan weer heerlijk afgekoeld waren konden we weer verder wandelen en gingen Django Shona en Vumba weer lekker rellen met elkaar. We hebben allemaal weer genoten van de wandeling!

 

 

   

 

   

 

   

 

  

 

 

 

04-07-2017 Na deze warme dag zijn we vanavond nog lekker wezen wandelen in de Zuidpolder. Het gras staat daar nu op sommige plekken zo hoog dat Django zich er in kan verstoppen, althans hij is dan in de veronderstelling dat ik hem niet ziet. En wat is het toch geweldig om te zien dat Django zich ook altijd in zijn eentje perfect vermaakt, lekker zwemmen en dan daarna weer volop rennen en gek doen. Het blijft gewoon een heerlijke vrolijke clown!

 

 


 

   

           

 

 

 

 

 

28-06-2017 Nadat Django zijn vriendjes inmiddels 5 weken niet gezien had was het vandaag eindelijk weer zover dat we met Chibharo Shona en Vumba gewandeld hebben in het Annabos. Het was vanmorgen vrij bewolkt en het zag er soms best dreigend uit maar we hebben toch heerlijk 1,5 uur droog kunnen wandelen. De honden waren echt wel weer blij om elkaar tezien en hebben dan ook weer volop pret met elkaar gehad, en ondanks de bewolking was het nog best wel warm en hebben ze dus ook allemaal het water opgezocht. Was weer een leuke wandeling zo met zijn allen!

 

 

   

    

 

 

  

 

 

28-05-2017 Vanmorgen om half8 al afgesproken met Miranda en Misu bij ons thuis om vanuit hier naar de Zuidpolder te wandelen zodat Django en Misu zich daar samen lekker konden gaan uitleven. Ondanks dat we al vroeg zijn gaan wandelen was het al best wel warm en liep de temperatuur ook snel op, dus Django en Misu hebben in de Zuidpolder voornamelijk in het water gezetten waar veel gespetterd werd en zijn zo nu en dan tussendoor even samen aan het racen geweest. Nadat ze zich in de Zuidpolder weer volop vermaakt hadden zijn we weer terug naar ons huis gaan lopen, zodat we weer voor de ergste warmte binnen waren. Het was een leuke gezellige vroege ochtend wandeling en een heerlijk begin van de dag!

 

 

   

       


   


 

 
 

 

 

24-05-2017 Vanmorgen hebben we met zijn allen de verjaardagswandeling van Shona gemaakt in het Annabos. En reken maar dat dat een feestje is geweest voor alle honden, dikke pret weer met elkaar samen rennen en rellen en zo nu en dan een plons in het water. En natuurlijk had Django na afloop ook nog een cadeautje voor zijn aller grootste vriendin, Gefeliciflapstaart Shona en nog vele jaren met leuke wandelingen erbij!!!

 

 


 

   

    


 

  

 

 

 

17-05-2017 Het was vandaag best warme dag dus zijn we vanavond nog een wandeling naar de Zuidpolder gaan maken zodat Django daar lekker kon afkoelen in de grote waterplas, en dat is goed gelukt want Django is een hele tijd in het water geweest en heeft heerlijk gezwommen.

 

 


 

   

    

 

 

 

  

 

 

 

10-05-2017 Vanmorgen afgesproken met Monique en Guus voor een wandeling op het strand in Rockanje, en wat hebben Django en Guus een pret gehad op het strand. Twee uur lang lekker samen rennen over het strand en tussendoor dan weer leker afkoelen in de zee, en als je dan de zee weer uit komt moet je je eigen natuurlijk gelijk weer lekker vies maken vind Guus. Hij zag er vanmorgen echt diverse keren als een zandmonster uit, en natuurlijk Guus ook als zandmonster laten poseren voor de camera. Ook hebben we vandaag weer diverse pogingen gedaan om Guus te leren hoe je koekjes vanuit de lucht op moet vangen, Django heeft het diverse keren voor gedaan waar Guus dan ook met volle aandacht naar heeft zitten kijken en het daarna dan ook ging proberen en jawel na veel geduld is het Guus uiteindelijk ook een paar keer gelukt echt grappig om te zien. En ook leuk om te zien is dat Django en Guus elkaar steeds beter gaan leren kennen en dus ook bij deze wandeling weer even met elkaar aan het rellen zijn geweest. Het was weer een heerlijke gezellig leuke wandeling met Monique en onze mannen!!!

 

 

   

 


   


                                         

 

 

 

 

 
 

 

 

09-05-2017 Vanmorgen was het weer dikke pret voor Django Chibharo Shona en Vumba, tijdens de wandeling in het Annabos lekker rellen met elkaar en plonsen in het water. Het was ook nog eens heerlijk weer met het zonnetje erbij, dus het was dubbelop genieten voor ons allemaal.

 

 


 

   

    


 

 

  

 

 

 

 

15-02-2017 Vanmorgen weer met Monique en Guus naar het strand in Hellevoetsluis gegaan, het leek wel lente vandaag de zon scheen volop en tijdens het wandelen in de duinen hadden we het dan ook echt warm met onze winterjassen aan. De mannen hadden volgens mij ook echt het lente gevoel in zich want die gingen regelmatig best ver de zee in, en tja als je dan weer uit de zee komt moet je natuurlijk lekker je eigen droog rollen en vies maken vind Guus. Het ging tijdens de wandeling ook echt goed tussen de mannen, ze zijn lekker met elkaar aan het racen geweest in de duinen en ook leuk gespeeld met elkaar en hebben 2uur lang genoten van de wandeling met elkaar. Ik had dit keer ook koffie met iets lekkers mee genomen en dus alverwege de wandeling een lekker zonnig plekje opgezocht in de duinen, de honden allebei natuulijk ook iets lekkers gekregen maar die hadden als nog volop de aandacht voor onze muffins maar helaas voor hun hebben wij die lekker zelf op gegeten. Het was echt een heerlijke zonnige leuke wandeling en we hebben veel om Django en Guus moeten lachen en dus allemaal lekker genoten. We gaan snel weer wandelen met Monique en Guus, de mannen gaan nu echt vriendjes van elkaar worden!!!

 

 

   


   
   


      


   
          

  

 

 

31-1-2017 Vanmorgen een hele leuke wandeling gemaakt met Petra Chibharo en Vumba op het strand in Rockanje. Het was nog wel een beetje bewolkt maar de temperatuur was echt lekker, de mannen hebben weer dikke pret gehad met elkaar. In het begin van de wandeling zijn ze met zijn 3tjes op getrokken, lekker rennen en gek doen op het strand. Op een gegeven moment kwam er ook nog een mannelijke witte herder naar onze mannen toe lopen, die vond het er wel erg leuk uit zien geloof ik hoe ons trio met elkaar bezig was. De mannen reageerde allemaal goed en rustig op de andere reu, maar stopte wel gelijk met spelen want dat doen ze dan toch echt wel het liefst met hun eigen roedeltje. Toen de andere reu er na een tijdje maar weer voor koos om naar zijn baasje toe te gaan, zijn Django en Vumba weer verder gaan spelen en hebben dat de rest van de wandeling ook echt veel samen gedaan. Chibharo trok zijn eigen plan en liet dat drukke gedoe maar aan de jonkies over. We hebben echt weer volop genoten van onze mannen tijdens de wandeling.

 

 

   

    


            

 


 

 

 

 

25-01-2017 Vanmorgen hebben we de verjaardagswandeling van Chibharo gemaakt in het Annabos. Django zijn grote vriend was 16 januari alweer 12 jaar geworden, dus dat moest natuurlijk gevierd worden met elkaar en natuurlijk had Django ook een cadeautje voor zijn  grote vriend. Het was best nog wel koud vanmorgen, maar de mannen hebben gewoon van het begin tot het eind van de wandeling lekker met elkaar aan het rellen geweest dus die hadden geen last van de kou. Dikke pret hadden ze met elkaar dus dat was een geslaagde verjaardagswandeling waar we allemaal van genoten hebben. En bij de auto was het voor Chibharo nog meer pret, want daar kreeg hij zijn cadeautje met allemaal lekkernijen. 

 

 


 

   

       


   

 

 

  

 

 

 

24-01-2017 Vanmiddag samen met Django een wandeling gemaakt bij de Rhoonse Grienden, het was best nog wel mistig tijdens de wandeling en dat gaf een mysterieus sfeertje in dit mooie gebied. Het was wel een leuke mooie wandeling en Django is tijdens de hele wandeling volop overal aan het snuffelen en op onderzoek geweest, op een gegeven moment was hij zelfs in een hole boomstam gekropen was wel grappig om te zien. Helaas deze keer geen bevers gespot, was het misschien toch nog te koud voor. Binnekort als het weer wat zonniger is gaan we er wel weer een keer wandelen misschien laten ze zich dan wel weer zien.

 

 


 
 

 

  

 

 

 

10-01-2017 Vanmorgen een hele natte wandeling op het strand in Rockanje gemaakt met Petra Chibharo en Vumba, het was echt lang geleden dat we zoveel regen hebben gehad tijdens een wandeling. Django had gelukkig zijn regenjas bij zich en die heeft hij dan ook regelmatig aan gehad, in het begin vond Vumba zijn jas een beetje vreemd maar na een tijdje wou hij volgens mij ook graag een jas aan want hij ging steeds dichter tegen Django aanlopen. Gelukkig tussendoor ook nog wel korte droge momentjes gehad en iedere keer als het zo'n momentje was gingen Django en Vumba lekker samen het strand onveilig maken, Chibharo heeft zijn eigen voornamelijk vermaakt met het hele strand afsnuffelen en schelpjes knagen. Wat wel heel bijzonder was dat de zee op een gegeven moment echt super mooi gekleurd was echt zo maf gezicht het leek wel een zee in een Caribisch. Ondanks de vele regen was het toch een leuke gezellige wandeling en hebben de mannen zich tussen de buien door ook prima vermaakt.

 

 

   

 

   

    


   

 

 

 

 

 

  

 

 

 

06-01-2017 Vandaag in de namiddag een leuke gezellige wandeling gemaakt bij de Elzen met Miranda Sipho en Misu, en wat hebben we weer genoten van deze wandeling waarbij zelfs de zon volop scheen. Het trio heeft weer volop gespeeld met elkaar, en Misu doet echt haar uiterste best om Django voor haar eigen alleen te winnen wat haar overigens ook goed lukt. Zo leuk om die 3 blije genietende koppies te zien, ja de mannen vinden het geweldig dat Misu nu tot hun roedeltje behoort. Aan het eind van de wandeling ook nog een mooie zonsondergang als afsluiting gekregen.

 

 


 

   

 

   

    


   


   


   


 

  


 

 

04-01-2017 Vanmorgen hebben we eerst Django zijn grote vriendin Lizzy weer opgehaald want zij ging vandaag gezellig met ons mee wandelen. We hadden vandaag met Elles Jaimy en Vico afgesproken om weer eens in het Paardenbos te gaan wandelen, en wat waren de hondenvriendjes weer blij om elkaar te zien. Vooral Vico ging weer helemaal door het dolle heen toen hij zag dat Django hem in het bos stond op te wachten, het was gelijk volop spelen en gek doen met elkaar. Het was echt super lekker in het bos af en toe kwam het zonnetje zelfs door de bomen heen, en de hele wandeling hebben we het ook droog gehouden pas op het laatst toen we weer naar de auto gingen vielen er ineens grote hagelstenen naar beneden. Na de wandeling zijn we nog lekker en gezellig gaan lunchen bij De Smickel, het was weer een leuk dagje zo met elkaar.

 

 


 

   

 

   


   


      


     

  

 

 


 

 
 

BELEVENISSEN 2016

 
 

 

 

WIJ WENSEN IEDEREEN FIJNE KERSTDAGEN

&

EEN GELUKKIG, GEZOND EN GEWELDIG 2017

 

 

 

 

  

 

12-12-2016  HIEPER DE PIEP HOERA DJANGO IS JARIG

 

Mijn lieve grote vriend, mijn clown, mijn kanjer, mijn schaduw, mijn bodyguard, mijn allesje..... Vandaag ben je alweer 7jaar geworden, maar we hebben afgesproken dat we er gewoon nog minimaal 7 jaar bij gaan doen en het liefst nog langer want je bent niet meer weg te denken uit ons leven! Vandaag maken we er een feestje van met alles erop en eraan want je bent tenslotte jarig. En de komende week zal je dat ook nog zijn want er staan een aantal verjaardagswandelingen gepland met je vele vriendjes. Maar eigenlijk is het zoals het gewoon hoort iedere dag feest voor jou, gewoon simpelweg omdat ik zoveel van je hou!!!

 

 


 

 

 

 

  

07-12-2016 Vanmorgen heeft Django weer met Guus gewandeld, we zijn dit keer naar het strand in Hellevoetsluis geweest. Het was nu de 2de keer dat de mannen met elkaar gingen wandelen, en de omgang tussen de mannen ging er al een heel stuk leuker en vooral relaxeter aan toe dan tijdens de vorige wandeling. Guus heeft ook een stuk minder geblaft naar Django tijdens de wandeling en ja dan krijg je automatisch ook gelijk meer aandacht van Django. Ze hebben nu ook in de duinen ook even met elkaar gespeeld, en voor de rest lekker in de zee gebanjerd en snoepjes gezocht en in de duinen gelopen en tussendoor elkaar diversen keren opgezocht. Het was dus een goed idee om dit keer met ze naar het strand tegaan, ze hebben daar dan ook volop de ruimte en veel afwisseling in de duinen en de zee erbij en dat maakt de wandeling voor de mannen dan ook veel leuker en hebben dan ook lekker kunnen genieten. Weet zeker dat het bij de volgende wandeling er nog leuker er aan toe zal gaan tussen de mannen en dat ze steeds vrijer naar elkaar zullen gaan worden.

 

 


 

   

    


   


      

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

15-11-2016 Vanmorgen met Petra Shona en Vumba gewandeld op het strand in Rockanje. Toen we aankwamen op het strand was het nog erg mistig maar al snel trok de mist weg en kwam het zonnetje er een beetje bij. Django Shona en Vumba hebben zich weer prima vermaakt tijdens de wandeling en aan het eind van de wandeling toen we weer aankwamen bij de trappen zijn ze daar nog even met zijn 3tjes uit hun dak gegaan op de trappen, ze vlogen er echt met volle vaart op en weer af geweldig vonden ze het.

 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

 

 

 
 

 

 

04-11-2016 Vanmiddag heeft Django weer met zijn grote vriend Sipho gewandeld bij de Elzen. De mannen hebben als van ouds weer heel veel dikke pret gehad zo met zijn 2tjes, ze zijn echt zo grappig samen en maken de gekste bewegingen tijdens het rellen. Was weer een wandeling waar we allemaal volop van genoten hebben.

 

 

   

    


   

 
 

 

 

02-11-2016 Vanmiddag heeft Django zich weer lekker uitgeleefd met Xandy bij de Elzen. En hoewel het bijna de hele dag heeft geregend hebben wij lekker droog kunnen wandelen, het zonnetje kwam er zelfs nog bij waardoor er ook nog een regenboog boven de Elzen verscheen. Django en Xandy zijn echt bijna de hele wandeling samen aan het rennen en spelen geweest, en hoewel Xandy de maffe bewegingen en sprongen van Django best een beeetje spannend vind deed ze nou echt lekker mee op haar manier. Zijn inmiddels echt dikke vriendjes geworden die 2!!!

 

 

   

    


         


 
 

 

 

01-11-2016 Vanmorgen een strandwandeling gemaakt samen met Chibharo en Vumba. Chibharo was voornamelijk met overal lekker snuffelen bezig en liep op zijn gemakkie met ons mee, en Django heeft samen met Vumba het strand van Rockanje onveilig gemaakt.

 

 

   

    

 
      

 

 

 

 

 

  

 

 

26-10-2016 Vanmorgen bij het strandje de Banaan afgesproken met Monique en Guus, Django en Guus hadden elkaar nog nooit eerder ontmoet dus het was even afwachten hoe het zou gaan tussen de 2 mannen. Maar nadat ze elkaar eerst begroet hadden op het strandje en dat dus gewoon goed verlopen was zijn we het bos in gegaan om daar te gaan wandelen en dat verliep prima. Nou en in het bos vond Guus het helemaal geweldig hij rende overal heen en rolde ook overal doorheen de viespeuk, en dat Guus het zo naar zijn zin had wilde hij aan Django laten weten door dan al blaffend om hem heen te draaien. Maar Django heeft echt een beetje een hekel aan honden die in zijn oren blaffen, dus dan negeerde hij Guus volledig of hij liet weten dat hij het niet leuk vond dat blaffen. Maar Guus begreep dat nog niet helemaal dus bleef het gewoon nog een aantal keer doen tijdens de wandeling, maar als ik of Monique het dan corrigeerde bij Guus dan hield hij wel op met blaffen en kreeg hij ook gewoon weer aandacht van Django. Het was een leuke gezellige wandeling en we hadden lekker weer met een klein zonnetje erbij. We gaan zeker nog vaker met Monique en Guus wandelen, zodat de mannen echt goed aan elkaar kunnen wennen en Guus ook niet zijn blaf hoeft in te zetten.

 

 


   


   


      


          


   


         


              

 

 

 

 

 

 
 

 

 

25-10-2016 Vandaag een hele leuke gezellige dag gehad met Marjolein en Kaya!!! We hadden s'morgens met hun afgesproken bij het Neeltje Jans strand, en toen we daar aan kwamen lagen de zeehonden al op ons te wachten. En om het allemaal nog geweldiger te maken kwam er op een gegeven moment ook gewoon een zeehondje naar ons toe zwemmen, echt zo bijzonder om te zien hoe dichtbij hij kwam en ook totaal niet bang was voor Django en Kaya die ook vol bewondering naar het zeehondje aan het kijken waren. Nadat we echt een hele tijd naar het zeehondje hebben staan te kijken zijn we uiteindelijk het strand op gegaan om te gaan wandelen en waar Django en Kaya lekker samen uit hun dak konden gaan. Het was echt heerlijk strand weer vandaag en we hebben dan ook een hele tijd op het strand gelopen en Django en Kaya zijn lekker samen aan het racen geweest, samen de duinen en de zee in gegaan en hebben zich dus ook al die tijd perfect vermaakt. Na de lange wandeling zijn we weer verderop op een ander strand lekker wezen lunchen en hebben we daar ook nog een hele tijd bij de strandtent gezeten en al die tijd hebben Django en Kaya zich voorbeeldig gedragen. Het is echt een leuke gezellige dag geweest in Zeeland samen met Marjolein en Kaya, gaan we zeker vaker doen!!!

 

 

   

 

   

 

 

   

 

   
      


         


         


   


      


   


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

  

 
 

 

 

16-10-2016 Aan het einde van de dag voor dat het donker zou gaan worden nog een heerlijke wandeling met Django gemaakt door de Zuidpolder. De hele dag was het al stralend mooi weer geweest, en dat bezorgde ons tijdens de wandeling weer een mooie zonsondergang.

 

 

   

 

 


 

 

  

 

 

 

11-10-2016 Vanmorgen heeft Django eindelijk weer eens met zijn lieve vriendin Shona gewandeld. We hadden afgesproken bij de Maasvlakte, en ook dat was alweer een hele tijd geleden dat we daar geweest waren. Het was heerlijk weer er stond helemaal geen wind en we hadden er ook een zonnetje bij, en Django heeft echt alles weer uit de kast gehaald om aandacht van Shona te krijgen en zo dus lekker met haar heeft kunnen rellen. We hebben ons weer allemaal weer volop vermaakt en genoten van de wandeling. Na de wandeling op het strand zijn Django en ik nog even naar het bos in Oostvoorne geweest om daar te kijken of we de hoge schotlanders nog konden spotten, en we hadden geluk want de hele familie met hun 2 jonge lieten zich van dichtbij bewonderen.

 

 


 

   

 


      Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

  

 

 

  

 

 

 

 

07-10-2016 Vanmiddag is Django weer met zijn grote vriend Sipho wezen wandelen bij de Elzen. De mannen hebben zich weer geweldig vermaakt, en tussen het rellen door zijn ze natuurlijk ook het water in geweest. Terwijl ze in het water waren kregen ze ook nog bezoek van een kleine stoere teckel die het wel heel interresant vond om bij de mannen in de buurt te zijn. Het was weer een heerlijke gezellige wandeling.

 

 

   

 


   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

01-09-2016 Vanmiddag samen met Django een wandeling door de wijk en in de Zuidpolder gemaakt. Tijdens deze wandeling 2 keer los lopende kippen tegen gekomen, gelukkig reageerd Django daar altijd heel relaxed op. Hij loopt er gewoon rustig naar toe en gaat er dan op een afstandje naar staan te kijken. En ook heeft Django zijn geiten vriendjes weer liefdevol begroet, altijd zo leuk en lief om te zien. En het laatste stuk van de wandeling in de Zuidpolder is Django nog even lekker het water in geweest. We hebben samen weer genoten van deze zonnige wandeling.

 

 


 

 


 

 

 

 

  

 


 

 

17-08-2016 Vandaag hebben we weer een hele leuke gezellige dag gehad met Elles Jaimy en Vico. We zijn vanmorgen eerst met zijn allen gaan wandelen in het Paardenbos, het was echt heerlijk in het bos het zonnetje scheen door de bomen en een lekker temperatuurtje om te wandelen. Django en Vico hebben in het begin gelijk met elkaar gespeeld en achter elkaar aan geraced, en daarna gewoon lekker op hun gemakkie mee gewandeld. Jaimy was vandaag een beetje gespannen vanwege de schoten vanaf de schietbaan die te horen waren in het bos, maar eenmaal op haar favoriete plekje heeft ze toch nog wel even met Vico gespeeld. Nadat we daar bijna 2 uur gewandeld hadden is Elles eerst Jaimy naar huis gaan brengen, en zijn we daarna naar de Soesterduinen gegaan om daar ook nog even een stukje te wandelen met Django en Vico. Het viel voor Elles niet mee om met het wagentje en Vico door het mulle zand vooruit te komen, dus hebben we de wagen op een gegeven moment maar op een plekje neergezet en hebben we nog een stukje gewandeld naar het mooie gedeelte met de bloeiende hei. Bij de bloeiende hei heb ik natuurlijk een aantal foto's gemaakt van Django en Vico tussen de hei, want daarvoor gingen we tenslotte naar de Soesterduinen. Na de Soesterduinen zijn we gaan lunchen bij restaurant de Korte Duinen, daar lekker gezellig een tijd op het terras gezeten en genoten van een heerlijke lunch, en toen als afsluiting van de dag zijn we nog naar een dierenspeciaalzaak gereden om daar wat lekkers te kopen voor Django en Vico. Bij de dierenspeciaalzaak stonden ook nog Lama's die we natuurlijk ook moesten begroeten, en gelukkig zijn we niet onder gespuugd door ze. Het was weer een geslaagde dag met prachtig mooi weer!!! 

 

 

   

    


         


            Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 


 

  

 

 

 

12-08-2016 Vanmiddag was eindelijk het moment daar voor Django dat hij zijn nieuwe kleine vriendinnetje Misu mocht ontmoeten. Misu is het zusje van Sipho, dus voortaan gaan de 2 mannen samen op stap met de kleine meid erbij. De ontmoeting tussen Django en Misu ging geweldig eerst heeft hij Misu voorzichtig begroet toen ze nog in haar wagentje zat en daarna samen aan de wandel op het veld. We hebben vanmiddag nog niet echt een grote wandeling gemaakt bij de Elzen, want het was best wel warm en Misu mag natuurlijk ook nog niet zo heel lang wandelen. Maar dat maakte de mannen niet uit want die hebben zich ook prima samen vermaakt met rellen op het veld waar we een hele tijd zijn blijven hangen, en Misu deed op haar manier ook mee. Was een leuke gezellige eerste wandeling met Misu erbij en we gaan er zeker nog heeeeeel veel meer maken zo met elkaar. En natuurlijk aan het eind van de wandeling een leuke foto van Django en Misu op de picknicktafel gemaakt, het was eigenlijk ook de bedoeling dat Sipho erbij stond maar die dacht daar duidelijk anders over en ging er dus niet bij staan.

 

 

   

 

       

       


   
   


   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

09-08-2016 Vanmorgen gewandeld in het Annabos met Petra Chibharo en Vumba, de mannen hebben vandaag niet echt veel samen gespeeld en eigenlijk ook niet in het water geweest ze hadden het vooral alle 3 heel erg druk met snuffelen tijdens de hele wandeling. 

 

 


 

 

 

 

 

 

  

 

 

02-08-2016 Vanmiddag op puppy kraambezoek geweest bij Miranda en Sipho, natuurlijk ook cadeautjes meegnomen voor Sipho en de kleine meid Misu en wat is Misu een mooi lief en leuk ridgeback meisje. Ik weet nu al dat Django daar dikke vriendjes mee gaat worden, Django moet alleen nog even geduld hebben voordat hij Misu ook gaat ontmoeten. Maar ik heb vanmiddag echt volop genoten van Misu!

 

 


 


  


 

 

13-05-2016 Vandaag is Django zijn allerliefste vriendin Shona jarig, ze is alweer 4jaar geworden. We wensen Shona een hele leuke dag toe met heel veel lekkers, en over een paar dagen gaan we natuurlijk jou verjaardagswandeling maken!!!

 

 


 

 

 

 

 

  

 

 

06-04-2016  Vanmorgen is Django wezen wandelen met Noor en Puck op het strand van Hoek van Holland. Het was helaas niet van dat hele lekkere weer, het was bewolkt en er stond best veel wind waardoor het dus best wel fris aanvoelde en op het eind van de wandeling ook nog een klein buitje regen gehad. Maar Django en zijn vriendinnetjes hebben zich weer prima vermaakt, en vooral Noor ging helemaal uit haar dak toen ze Django weer zag. Was ook alweer veels te lang geleden dat ze zo met zijn 3tjes gewandeld hadden!

 

 

   

 

    

 

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05-04-2016 Vandaag een nieuw wandelgebied ontdekt met een strandje en een heerlijk mooi bos gedeelte om te wandelen. We zijn de wandeling gestart op het strandje waar Django gelijk lekker uit zijn dak ging en daarna lekker het water in is gegaan, daarna zijn we het bos gedeelte in gelopen en daar hebben we lekker 1,5 uur gewandeld. In het bos gedeelte heb je ook nog verschillende plekjes met water en ook nog een leuk houten bruggetje over het water en ook verschillende hoogte verschillen waar Django dan lekker vanaf ging rennen. Toen we het bos gedeelte weer uitkwamen en dus weer op het strandje kwamen is Django weer nog even lekker gek gaan doen in het zand en daarna nog in het water geweest en zo heeft deze wandeling dus ruim 2uur geduurd en hebben we ons samen prima vermaakt. We gaan zeker nog vaker naar deze locatie toe, alleen wel jammer dat vanaf 1 april t/m 1 oktober de honden niet op het hele strand gedeelte meer los mogen.

 

 


 

   

    


      
   
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

30-03-2016 Vandaag lekker vanuit huis naar het Kooiwalbos gewandeld, in het Kooiwalbos eerst een grote ronde gewandeld en daarna nog even lekker bij de waterplas geweest en daarna weer richting huis gelopen. In totaal heerlijk 2uur lang gewandeld in het zonnetje en tijdens de wandeling ook weer de eerste nesten met eieren gespot.

 
 

 


 

 

 

 

  

 

 

28-03-2016 Vandaag aan het eind van de middag nog een lange wandeling in de Zuidpolder gemaakt met Django. De zon scheen heerlijk maar er stond ook best wel een flinke wind, dus de oren van Django vlogen regelmatig alle kanten op. In de Zuidpolder heeft Django de Fjord paardjes weer begroet en ook weer tegen de bomen op geklommen opzoek naar de muisjes. Tijdens de wandeling ook nog een hele toepasselijke foto gemaakt, ik zeg altijd dat Django echt mijn schaduw is en vandaag dan ook een schaduw foto van mij en Django gemaakt. 

 

 


 

   

     


    


 

 

 

 

 

  

 

 

 

26-03-2016 Vanmorgen op het strand in Hoek van Holland de verjaardagswandeling van Sipho en Puck gemaakt. Het was een geslaagd feestje op het strand, Django, Noor, Imnaki, Sipho en Puck hebben zich echt super vermaakt met zijn allen. We zijn eerst door de duinen gaan lopen waar ze volop met elkaar gereld hebben en daarna het strand op gelopen om zo naar Strandclub Zwoel te gaan, daar hebben we met zijn allen heerlijk genoten van de traktatie van Margreet. Lekker op de loungebanken neer gestreken en de honden deden ons gewoon allemaal na, en een bekijks dat we toen hadden. Daarna weer terug door de duinen gewandeld naar de parkeerplaats. Bij de parkeerplaats had Django natuurlijk ook nog een cadeautje voor Sipho en Puck en had Miranda ook nog iets lekkers voor alle baasjes. En het is was natuurlijk een honden feestje dus kregen alle honden ook nog een traktatie, zowel van Sipho als van Puck dus dubbelop verwennerij. Was weer een hele gezellige ochtend zo met elkaar!!! 

 

 

   

 
   


   
   


   


   


   


   


   
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

  

 

 

  


 

 

25-03-2016 Vandaag is Django zijn vriendin Jaimy jarig, ze is 8jaar geworden. We wensen Jaimy een hele leuke verjaardag met heel veel lekkers en verwennerij, en natuurlijk nog vele jaren erbij! Tot snel Jaimy dan krijg je nog een dikke verjaardags knuffel van ons.

 

 


 

 

 

 

 

  

 

 

 

24-03-2016 Vanmiddag is Django weer eens bij de Elzen wezen wandelen, dit keer met zijn vriendinnetje Xandy. Django en Xandy hadden alweer een tijdje niet samen meer gewandeld, dus die waren erg blij om elkaar weer te zien. Ze gingen dan ook samen lekker uit hun dak tijdens de wandeling, Django had op een gegeven moment een fazant gespot en zetten dus de race achter de fazant in, Xandy snapte totaal niet wat Django nou aan het doen was maar vond het er wel leuk uitzien dus rende gewoon op haar manier achter Django aan. Aan het eind van de wandeling is Django ook nog op de hoge berg van boomstammen geklommen, waar hij dan ook echt bovenop gaat staan alsof hij de king of the world is. Xandy durfde er niet uit haar eigen op te klimmen dus die hebben we er op getild zodat ze ook samen met haar grote vriend op de foto kon. Was weer een leuke wandeling met de 2 vriendjes!

 

 


 

   

 

   

 

   

 

   

    


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto 

 

 

 

  

 

 

24-03-2016 Vandaag is Django's vriendje Sipho en vriendinnetje Puck jarig, ze zijn allebei 3jaar geworden. We hopen nog heel veel jaren van jullie te mogen genieten tijdens de wandelingen. En over 2 dagen gaan we jullie verjaardag vieren met een leuke verjaardagswandeling op het strand!!!

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

20-03-2016 Vandaag heeft Django samen met Shamba en Paco gewandeld op de Maasvlakte, was de 1ste keer dat we met Ingrid, Shamba en Paco op pad gingen. Petra Chibharo en Shona hebben het eerste stuk ook nog met ons mee gewandeld. Het klikte goed tussen Django, Shamba en Paco, ze hebben alleen niet echt veel samen gespeeld maar dat komt omdat Django dit strand eigenlijk niet zo heel leuk vind en dus na een tijdje een beetje verveeld erbij gaat lopen. We gaan zeker nog eens samen met Ingrid afspreken, alleen dan op een andere locatie waar ze dan vast en zeker meer met elkaar gaan rennen en spelen.

 

 


 

   

    


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

  

 

 

16-03-2016 Vandaag zijn Django en ik een dagje in Zeeland geweest bij Eddie en Elles Jivy en Jaimy die zaten daar in een vakantiehuisje. Toen we aankwamen en de honden elkaar eerst begroet hadden in de tuin zijn we lekker binnen koffie gaan drinken met gebak, daarna zijn we naar Neeltje Jansen gereden om daar met zijn allen een wandeling op het strand en in de duinen te maken. Het was echt heerlijk weer en een breed strand en mooie duinen, dus het was echt genieten daar. Django en Jaimy hebben nog af en toe lekker over het strand gerend met elkaar en Jivy liep gezellig op zijn gemakkie naast ons mee, en zodra hij een beetje moe werd ging hij heerlijk in de duinen in het zonnetje liggen. In de duinen natuurlijk ook nog  foto's van Jivy en Elles gemaakt en ook van Jaimy en Django en Elles heeft foto's van mij en Django gemaakt. Na de wandeling zijn we weer naar het vakantiehuisje gegaan en hebben we daar lekker geluncht en zijn de honden lekker bij elkaar in het zonnetje gaan liggen. Later in de middag zijn Django en ik nog met Elles naar het plaatsje Veere geweest, echt een klein gezellig oud dorpje met in de straatjes allemaal leuke kleine winkeltjes en waar de grachten vol met bootjes liggen. We hebben de dag afgesloten met een kaasfondue met allerlei lekkere hapjes. En zo was deze dag er voor een gouden lijstje waar Django en ik volop van hebben genoten!!!

 

 

   

    


            


         

   


   


   


   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 


 

  

 

 

 

13-03-2016 Vanmiddag heeft Django eindelijk weer eens met zijn lieve vriendinnetje Tufha kunnen wandelen, was echt alweer een hele tijd geleden omdat Tufha de afgelopen tijd loops was en bij haar duurt het altijd erg lang voor ze hier weer vanaf is en dan kan er dus ook niet gewandeld worden. Dus wat waren ze blij om elkaar weer te zien, het was echt heerlijk strand weer vanmiddag, dus we hebben allemaal weer volop genoten van de wandeling.

 

 

   

 

   

 

   

 


   


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

  

 

 

 

09-03-2016 Vandaag hebben we op Milo gepast, en dat vond Django maar al te interessant en leuk. En Milo vond het ook wel leuk toen Django bij hem op de bank kwam liggen.

 

 

   

 

 

 

  


 

 

 07-03-2016 En toen hadden we vanmorgen tijdens onze vroege ochtend wandeling eindelijk sneeuw! Het was maar een dun laagje maar toch zo mooi om te zien en heerlijk om in te wandelen.

 

 


 

 

 

 
 

 

 

05-03-2016 Vanmorgen hadden we met Miranda&Sipho Margreet&Noor&Puck Anja&Djep en Heleen&Imnaki op het strand van Monster afgesproken om daar met zijn alle de verjaardagswandeling van Heleen te maken. Het is een gezellige leuke wandeling geworden met elkaar waarbij de zon zich ook nog af en toe liet zien, en waarbij alle honden zich weer heerlijk vermaakt hebben. Na de wandeling zijn we nog met een kleiner groepje mee naar Heleen haar huis gegaan om daar haar verjaardag verder te vieren, en om natuurlijk haar cadeautjes te geven. Het was een gezellige boel en dat vonden Django, Sipho, Imnaki en Djep ook die zich ook met zijn allen perfect binnen hebben gedragen. Het was dus een geslaagd en gezellig dagje zo met ons clubje!

 

 

  

    
      


   


   


   


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

  

 

 

28-02-2016 Vanmorgen al vroeg samen met Miranda en Sipho op het strand in Hellevoetsluis gewandeld. Het was echt super lekker weer en dat was ook wel te merken aan de drukte, nog nooit zoveel honden als vanmorgen daar tegen gekomen. Van klein tot heeeeeeeel groot (lees 6 Ierse Wolfshonden), maar het ging allemaal heel goed onderling en er werd volop gespeeld met elkaar. De mannen gingen samen ook helemaal uit hun dak in de duinen, samen de heuvels op racen en rellen met elkaar. Alverwege de wandeling kwamen we ook Marja met Maru en haar vriendjes nog tegen, en ook daar hebben Django en Sipho een hele tijd mee gespeeld vooral het kleinere zwarte vriendje van Maru was hun favoriet. Het was echt een super leuke gezellige wandeling die zo'n 2uur heeft geduurd, Django en Sipho waren helemaal versleten van het wandelen rellen en het vele spelen. En ook Miranda en ik waren wel moe geworden van dat heuveltje op en af in de duinen. Maar wat hebben we allemaal genoten van deze zonnige gezellige leuke wandeling!!!

 

 

   

    


   


      


      Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

27-02-2016 Het was vandaag heerlijk weer en dus een leuke zonnige wandeling met Django in de Zuidpolder gemaakt. Vandaag had Django tijdens de wandeling wel een hele speciale band met een boom langs het water, volgens mij was Django er echt van overtuigd dat hij in deze boom omhoog kon klimmen. Was echt zo grappig hoe hij een hele tijd met deze boom bezig is geweest, ik denk dat er een muisje in gekropen was want op het veld is Django daar ook altijd op muizenjacht. En natuurlijk tijdens de wandeling ook weer even het geitje wezen begroeten.

 

 

   

 

   

    


   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  


 

 

23-02-2016 Vandaag is Lizzy ook weer met ons mee geweest naar het strand, we hadden op Rockanje afgesproken met Petra Chibharo en Shona. Nadat we een uur op het strand gelopen hadden waar de honden zich weer lekker uitgeleefd hebben, zijn we nog even met Petra mee naar huis gegaan om nog even met Vumba in de tuin te kunnen spelen. Vumba vond het geweldig om even met zijn allen in de tuin rennen en alle aandacht te krijgen, het is echt een leuk lief ondeugend puppy. We kijken er nu al naar uit dat Vumba ook mee kan met de strandwandelingen, zodat ze daar lekker met zijn allen plezier kunnen maken.

 

 


 

   

    


      


      


   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 


 

 

 

  


 

 

21-02-2016 Wat was het vandaag een sombere koude dag met echt heeeeeeeeel veel wind zeg. Dus we zijn in de buurt gebleven om te wandelen vandaag. Maar ondanks de bizare wind toch nog lekker 1,5 uur gewandeld rond de Gaatkensplas in de Jan Gerritsepolder, de oren van Django vlogen allen wel alle kanten op hihi.

 

 


 

 

 

 

  

 

 

19-02-2016 Vanmiddag samen met Django een heerlijke wandeling gemaakt bij de Elzen. We hadden helaas voor Django daar met niemand afgesproken, maar gelukkig vermaakt Django zich ook altijd prima in zijn uppie. We hebben dus lekker genoten van deze zonnige wandeling.

 

 

   

 

   

 
   

 

 

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

17-02-2016 Vanmorgen volop genoten van het zonnige strand de mooie duinen de strakke blauwe lucht zelfs geen zuchtje wind en de racende en rellende honden. Kortom het was weer een geweldige strandwandeling voor ons allemaal!!!

 

 

  

     


  


 

 

 

  

 

 

 

Foto momentje van Django in de Zuidpolder

 

 
 

 

 

 

  


 

 

16-02-2016 Wat was het vandaag lekker weer zeg, dus hebben Django en ik een heerlijke zonnige wandeling van 2uur gemaakt hier in de Zuidpolder en omgeving. Op de waterplas in de Zuidpolder lag een dun laagje ijs dus allerlei vogels zaten op het ijs ook heerlijk te genieten van het zonnetje wat een leuk en mooi gezicht was. Django heeft zich weer lekker vermaakt met racen over de velden in de polder, en ook weer allerlei dieren begroet tijdens de wandeling. En tijdens de wandeling met dit zonnige weer natuurlijk ook weer een foto momentje gemaakt van Django bij het riet langs de waterplas. 

 

 


 

  

   
  

 

  


  


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto 

 

 

  

 

 

 

10-02-2016 Vandaag was het wel een hele leuke dag voor Django en mij! We zijn vanmorgen eerst samen met Petra Chibharo en Shona wezen wandelen op het strand op Oostvoorne, het was echt wandelen tussen de buien door. Maar wij hebben het gelukkig de hele wandeling droog gehouden, dus dat was weer genieten voor ons allemaal. Na de wandeling zijn we met Petra mee naar huis gegaan, toen we daar aan kwamen vonden Django Shona en Chibharo dat er eerst nog gespeeld moest worden in de tuin alsof ze dat nog niet genoeg gedaan hadden op het strand. Maar vooruit ze hadden dikke pret met elkaar op het grasveld dus dat willen we dan natuurlijk ook weer niet afpakken. En toen ze uitgespeeld waren konden we dan eindelijk op puppy bezoek!!! Jaaaaaaaa Maarten en Petra hebben er een klein ridgeback manneke bij genomen, Vumba is zijn naam. Dus daar wilden Django en ik natuurlijk snel kennis mee maken, en wat is het een lief leuk mooi manneke. Django ging er ook weer heel lief en voorzichtig mee om, dus ik was weer super trots op hem. We hebben volop genoten van Vumba en kunnen niet wachten tot Vumba ook mee kan met de wandelingen, en dat Django en Vumba ook dikke vriendjes gaan worden. Maar dat gaat zeker weten goed komen!!!

 

 

  

 

  

 

  

 

  

   


  


  Voor meer foto's klik op de onderstaande foto


 

 

 

 

 

 

 

03-02-2016 Ook vandaag weer een heerlijke zonnige strandwandeling gemaakt met Django Chibharo en Shona. Maar we zijn wel allemaal gezandstraalt, men wat stond er een wind zeg echt zo'n flinke koude uit zee. Maar gelukkig was het in de duinen goed te doen, en natuurlijk hebben de vriendjes zich weer volop vermaakt en zijn ze hun energie goed kwijt geraakt.

 

 

  

   

 

 

 

 

 


 

 

 

 

02-02-2016 Vandaag heeft Django een leuke wandeling gemaakt in het Paardenbos samen met Jivy Jaimy en Otje. Het was de 1ste keer dat Otje mee gewandeld heeft met ons, Otje is een heel leuk lief klein hondje en Django was ook gelijk vriendjes met Otje. Ze hebben alle 4 genoten van de wandeling en Django en Jaimy zijn weer lekker samen aan het racen en rellen geweest in het bos, en Otje deed daar ook aan mee op haar manier. Op een aantal druppels na hebben we 1,5 uur droog gewandeld in dit geweldige mooie bos. Na de wandeling hebben we nog lekker en gezellig geluncht , het was dus weer een geslaagde dag zo met elkaar!

 

 

  

   


    


  


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 


 

 

 

 

  

 

 

31-01-2015 Vandaag was het echt geen weer om met de camera op pad te gaan, dus hebben we de camera maar binnen gebruikt terwijl Django lekker relaxend op de bank lag.

 

 


     


 

 

  


 

  

 

 

 

27-01-2016 Vanmiddag samen met Django wezen wandelen bij de Elzen, er stond echt heeeeeeeel veel wind en we zijn dan ook nog net niet weggewaaid. Maar Django heeft zijn eigen prima vermaakt tijdens de wandeling en liet zijn eigen ook niet klein krijgen door de fikse windstoten maar ging gewoon lekker racen tegen de wind in. Ook nog een hele tijd bezig geweest in de sloot, en nog even aan de overkant van de sloot wezen kijken. Toen we aan het eind van de wandeling weer richting de auto wilden gaan ging Django wel weer even op zijn rem staan, hij wil dan eigenlijk nog niet naar huis omdat hij er vanuit gaat dat als we bij de Elzen wandelen dat dan Sipho, Tufha of Xandy ook komt om samen met hem te spelen. Maar helaas voor Django hadden we vanmiddag echt met niemand afgesproken en moest hij dus echt mee naar huis zonder dat hij 1 van zijn vriendjes gezien had.

 

 


 

  

   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

Foto's van mijn super model bij het Kooiwalbos

 

  

 

  

 

 

 

25-01-2016 En omdat het vandaag zo heerlijk weer was zijn we later in de middag nog samen heerlijk een wandeling gaan maken in het Kooiwalbos. We waren daar natuurlijk niet de enigste, want met dat mooie weer gaat iedereen er op uit met zijn hond. Maar het is daar groot genoeg en je kunt er alle kanten op wandelen dus kan iedereen zijn eigen pad kiezen, Django heeft bij de waterplas nog leuk gespeeld met een klein hondje een echt stoer ventje die helemaal weg was van Django en ons ook achterna bleef lopen terwijl zijn vrouwtje een stuk verderop liep. En natuurlijk tijdens onze wandeling ook nog gebruik gemaakt van de mooie lichtval en Django als fotomodel gebruikt, hij werkt altijd echt super goed mee als ik in bepaalde posities foto's van hem wilt maken. Was echt een heerlijke wandeling waar we allebei volop van hebben genoten!!!

 

 

  

     


  


  


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

25-01-2016 Vandaag scheen de zon echt al volop en was het 15gr dus dat was lekker met zijn allen de tuin in om daar te genieten van het zonnetje, dat noemen ze dan Winter 2016.........

 

 

   

 

 

 

  

 


 

22-01-2016 Vanmorgen tijdens de vroege ochtend wandeling een hele mooie lucht, dat is toch wel een goed en mooi begin van de dag!!!

 

 


 

 

 

 

 


 


 

 

20-01-2016 Vanmorgen op het strand van Rockanje de verjaardagswandeling van Chibharo gemaakt. En na dat het een aantal dagen flink koud is geweest was het vandaag echt lekker weer om op het strand te zijn, het was totaal niet koud er stond helemaal geen wind en het is ook de hele wandeling droog geweest. Het waren vandaag ook mooie luchten op het strand, en Django Chibharo en Shona hebben zich ook allemaal weer lekker vermaakt en genoten van de wandeling. En na de wandeling is Django natuurlijk ook weer even bij de strandtent langs gegaan om te kijken of hij vandaag dan eindelijk weleens een keer open was zodat we daar Chibharo zijn verjaardags verder konden vieren, maar helaas moesten we ook vandaag weer gewoon doorlopen naar de auto zodat Django daar het cadeautje aan zijn grote vriend Chibharo kon geven!!!

 

 

   

    


   


   

 

 

 

 

16-01-2016 Vandaag is Django zijn allergrootste lieve vriend Chibharo 11 jaar geworden. Gefeliciflapstaart Chib en dat we nog maar vele jaren leuke wandelingen mogen maken waar we lekker samen kunnen rellen. Woensdag gaan we het vieren tijdens jou verjaardags wandeling en krijg je natuurlijk ook een cadeautje van ons!!!

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

12-01-2016 Ondanks dat het vandaag een dag was met vele stort buien, hebben wij vanmorgen gelukkig een heerlijke droge wandeling kunnen maken op het strand van Hellevoetsluis met Petra Chibharo en Shona. Er stond wel een stevige frisse wind op het strand maar eenmaal in de duinen was daar niks meer van te merken en was het echt genieten zowel voor de honden als voor ons. De zon liet zich zelfs zo nu en dan nog zien en dat maakt de wandeling altijd nog leuker!

 

 


 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

  

 

Ook in 2016 zijn Django en Guusje nog steeds goeie vriendjes en slapen ze ook nog regelmatig samen in de mand

 

 


 

 

 

  

 

 

  

06-01-2016 Vandaag de 1ste strandwandeling van dit jaar gemaakt op het strand van Hellevoetsluis. En wat was het heerlijk weer vandaag zeg, toen we in de duinen liepen hebben we gewoon onze jassen open gedaan omdat we het echt warm hadden tijdens het wandelen. Django Chibharo en Shona hebben zich weer heerlijk uitgeleefd met elkaar en wat hebben Petra en ik weer moeten lachen om hoe maf ze soms met elkaar kunnen doen en dat het zo leuk is dat ze echt dikke vriendjes van elkaar zijn!

 

 

   

 

 
   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

  

 

 

 

BELEVENISSEN 2015 
Oudjaarsavond/Jaarswisseling deze heeft Django thuis gevierd met zijn 2 kleine vriendinnetjes Boedha en Luna. Alle 3 totaal geen angst of last gehad van het vuurwerk , maar gewoon leuk met elkaar gespeeld en heerlijk liggen slapen met elkaar Zzzzzzzzzzzzz

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   


 

31-12-2015 Vandaag heeft Django samen met Bep Boedha en Luna de oudjaarswandeling gemaakt op het strand van Rockanje. Het was deze laatste dag van het jaar echt geweldig weer, een strak blauwe lucht en het zonnetje erbij. We hebben dan ook allemaal lekker genoten van deze wandeling, en Django heeft zijn eigen weer prima vermaakt met de 3 dames. Deze wandeling was dan ook een leuke en gezellige afsluiting van het jaar 2015!!!

 


   

 

 

   

      

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

  

 

 

30-12-2015 Vandaag is Django's grote vriendin Lizzy weer met ons mee gegaan naar het strand. We hadden samen met Petra afgesproken op het strand in Oostvoorne, het begon als een frisse wandeling maar gelukkig kwam al snel het zonnetje een beetje door waardoor het gelijk wat lekkerder werd. We hebben het eerste stuk van de wandeling op het strand gelopen, daar hebben ze lekker met zijn 3tjes kunnen rennen en rellen. Daarna zijn we voor de verandering nog een stuk achter de duinen gaan wandelen, we hebben ze daar wel allemaal aangelijnd omdat daar nogal veel wild rond loopt. Lizzy vond dit natuurlijk helemaal super want nu kon zij lekker met Django wandelen. Het laatste stuk wel weer terug over het strand gelopen zodat Django Chib en Shona daar gewoon weer los konden. Na de wandeling zijn we nog lekker gezellig wezen lunchen bij restaurant de Duinrand, het was weer een geslaagde gezellige dag en het was tevens de laatste wandeling samen met Chibharo en Shona voor dit jaar.

 

 

   

 

 

   

 

 

       

 

 

   

 

 

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 


 

 

 

 


 

 

 

29-12-2015 Vanmiddag met Miranda&Sipho en Heleen&Imnaki afgesproken bij de Elzen, Sipho en Django hadden natuurlijk zoals gewoonlijk van het 1ste moment gelijk dikke pret met elkaar. Imnaki moest het eerst allemaal even aan kijken hoe die 2 mannen maf aan het doen waren en of ze daar dan wel of niet aan mee zou doen. Maar al snel besloot Imnaki dat het best leuk was en ging ze lekker af en toe mee rellen. Het was weer een leuke gezellige wandeling zo met elkaar, we moeten volgend jaar maar vaker afspreken met zijn 3tjes!

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

25-12-2015 1ste kerstdag kwamen Edward Gerda en Xandy bij ons dus dat betekende weer dikke pret voor Django met zijn vriendinnetje Xandy. Ze hielden samen heel goed in de gaten wat er allemaal voor lekkers gemaakt werd in de keuken, maar terwijl wij gingen eten hebben ze allebei keurig op hun plaats liggen slapen. En daarna natuurlijk weer lekker spelen met elkaar.

 

 

   

 

   

 

 

   

 


 

 

 


 

 

 

23-12-2015 Vanmorgen een heerlijke zonnige wandeling gemaakt, en dat terwijl het over 2 dagen toch echt kerst is dan denk je toch aan sneeuw ;-) We hadden met Petra Chib en Shona afgesproken op het strand van Hellevoetsluis, het is daar altijd zo lekker wandelen. Eerst een stuk over het strand en daarna lekker de duinen in waar je soms echt flink moet klimmen, maar dat vinden Django Chibharo en Shona juist zo geweldig. Als ze daar in de duinen zijn gaan ze echt helemaal uit hun dak met zijn 3tjes, lekker racen over de heuvels en rellen met elkaar en daarbij vliegt bij ons dan het zand om onze oren. Django en Shona hebben tijdens de wandeling ook weer hun knuffel moment genomen heerlijk in het zonnetje, en Chibharo is speciaal voor een foto momentje in het zonnetje gaan staan wat natuurlijk een prachtig plaatje op leverde. Was weer een heerlijke leuke gezellige wandeling!!!

 

 

  

     Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

23 december t/m 28 december is Dexie weer bij ons komen logeren, nou en dat was natuurlijk weer volop dringen voor de kooi van Dexie. Het liefst zitten Django, Guusje en Kruimeltje er de hele dag bij, maar dat kan natuurlijk niet hoewel Dexie zelf al die aandacht ook wel erg leuk vind hoor!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
WIJ WENSEN IEDEREEN FIJNE KERSTDAGEN

&

EEN GELUKKIG , GEZOND EN EEN GEWELDIG LEUK 2016

 

  

  

 

 

16-12-2015 Vanmorgen is Django weer lekker uit zijn dak gegaan met zijn vriendjes Chibharo en Shona op het strand van Oostvoorne. Django en Shona zijn ook nog diverse keren in overtreding geweest door lekker samen achter de paaltjes te gaan rennen waar ze dus eigenlijk helemaal niet mogen komen, maar juist omdat ze best wel weten dat het eigenlijk niet mag vinden ze het juist zo leuk om te doen. Het was weer een leuke wandeling met ons trio.

 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

  

 


 

Op je verjaardag ook vele felicitaties gekregen, waarvan dit er 2 zijn. Een geweldige digitale kaart van je grote vriend Sipho waar hij zelfs ook de lekkere snack ketting om heeft die hij gisteren van ons heeft gekregen bij de traktatie tijdens je verjaardagswandeling met Sipho, en een hele mooie kaart per post van je vriendjes Jivy en Jaimy!!!

 

 


 

 

 

 

 

  

 

 

 

12-12-2015

 

 


 

 

 

Vandaag is het groot feest want we vieren Django zijn verjaardag, dus dat betekend cadeautjes krijgen, taartjes eten en plezier maken met je vriendjes. De eerste cadeautjes kreeg Django vanmorgen bij ons thuis, geweldig vind hij dat zelf een cadeautje gaan halen en dan open maken in zijn mand. S'middags hadden we met Petra Chibharo en Shona afgesproken in het Annabos om daar te gaan wandelen, Lizzy Django's grote vriendin was natuurlijk ook met ons mee. Het was helaas een regenachtige wandeling dus niet veel foto's gemaakt, maar Django en zijn vriendjes hebben zich prima vermaakt tijdens de wandeling en op het laatst ook nog een aantal reeen gezien aan de overkant in het weiland. Na de wandeling zijn we met zijn allen naar Petra der huis gegaan om daar verder feest te vieren, voor alle honden een taartje en voor Django nog meer cadeautjes. Het is een zeer geslaagde verjaardag geweest voor Django en hij is volop verwend door iedereen en heeft volop genoten van zijn 6de verjaardag!!!


 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

    


   


           


   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 
 

 

 

  

 

 

11-12-2015 Vandaag was Django al een klein beetje jarig, hij heeft vanmiddag namelijk alvast een verjaardagswandeling met Sipho gemaakt bij de Elzen. Nou en de mannen hebben er dan ook weer echt een feestje van gemaakt samen. Het zijn echt 2 maffe clowns bij elkaar die echt de hele wandeling met elkaar aan het rellen zijn en heel veel plezier hebben samen. Gelukkig was het tijdens bijna de hele wandeling droog alleen tijdens het laatste stukje dat we terug naar de auto liepen begon het te regen, opzich heeft dat ook wel weer een voordeel want dan lopen de mannen tenminste in een rap tempo met ons mee naar de auto wat normaal gesproken dus niet zo is want de mannen gaan altijd op de rem staan als ze door hebben dat het uit is met de pret en dat we weer richting de auto gaan. Toen Django eenmaal lekker droog in de auto zat kreeg hij nog een cadeautje van Miranda en Sipho en had Django natuurlijk ook nog een lekkere traktatie voor Sipho, dit was alvast een geslaagd voorproefje voor zijn echte verjaardag morgen!!!

 

 

   

 
   


             


           


                                                                                                                                                                             Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 
  

 

 

 

11-10-2015 Wat vanmorgen begon als een hele koude wandeling werd al snel een hele leuke gezellige wandeling!!! We hadden vanmorgen bij de Elzen afgesproken met Sandra en Tuhfa en Petra en Raya, het was voor mij en Django de 1ste keer dat we met Petra en Raya gingen wandelen. Maar het klikte meteen met onze kanjers en wat hadden ze gelijk een dikke pret met elkaar, Django kon zijn lol niet op met 2 van die lekkere jonge mooie meiden achter hem aan. Het duurde ook maar heel even voordat Raya opslag verliefd was op Django, ze was tijdens de hele wandeling en het spel constant bezig om Django te verleiden. Maar ja Tuhfa was er natuurlijk ook nog en die had natuurlijk wel zo iets van hey hallo Django is wel al vanaf dat ik pup was mijn vriend hé! Dus ook Tuhfa trok alles uit de kast om Django voor haar te houden, maar dit alles gebeurde op zo'n leuke manier dat het geweldig was om te zien hoe ze 2uur lang dikke pret hadden met zijn 3tjes. En Django genoot natuurlijk volop van alle aandacht die hij van de meiden kreeg, hoewel hij het af en toe ook wel heel druk had om ze alle 2 tevreden te houden. We kunnen dus zeggen dat het een zeer geslaagde gezellige leuke wandeling was zo met elkaar en dat we zeker vaker met elkaar moeten afspreken om te wandelen!!!

 

 


 

 

   

 

   

    


      


   


   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto


 

 

 

  

 

 

07-10-2015 Vanmorgen weer een leuke strandwandeling gemaakt in Rockanje met Petra Chibharo en Shona. Helaas was het vrij bewolkt en ook best wel fris en ging het alverwege de wandeling ook regen, maar ondanks dat heeft ons trio zich toch gewoon prima vermaakt. En zo hebben we toch weer lekker 1,5 uur gezellig gewandeld met elkaar.

 

 


 

   

  

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

02-10-2015 Vanmiddag weer een leuke gezellige en zonnige wandeling gemaakt bij de Elzen met Miranda en Sipho. En wat hebben de mannen weer een plezier met elkaar gehad tijdens de wandeling, volop samen rennen door het hoge gras en lekker rellen. Sipho is ook weer eens op mollen jacht geweest, als hij daar mee bezig is dan is hij helemaal gefocust op zijn doel. Wel grappig om te zien hoe Sipho dan hele pollen uit het gras trekt en zijn hele kop in de grong steekt en dat zijn hele bek en tanden dan helemaal onder de klei grond zitten, Django snapt er niks van als Sipho dit doet en ziet er dan ook niet de lol van in en staat geduldig te wachten tot zijn vriend klaar is en ze weer verder kunnen spelen.

 

 

   

    


            


 

 


  


 

 

29-09-2015 Vanmorgen na 6maanden eindelijk weer eens op het strand van Rockanje gewandeld bij de 1ste slag met Petra Chibharo en Shona, omdat je pas per 1oktober weer overal op het strand mag met de honden moesten we het eerste stuk door het bos en duinen lopen om zo vervolgens op het gedeelte strand te komen waar de honden nu ook toegestaan zijn. Je kon gelijk aan Django Chib en Shona merken dat ze deze nieuwe route echt leuk en interresant vonden ze waren overal druk aan het snuffelen en liepen in een stevige pas voor ons uit. Eenmaal op het strand gingen ze met elkaar lekker volledig uit hun dak en hadden ze weer dikke pret met elkaar. Het was zo goed als wind stil op het strand en de zon scheen ook volop, het was dus weer een heerlijke en gezellige wandeling vanmorgen en hebben we genoten van ons trio!!!

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

26-08-2015 Vanmorgen een heerlijke leuke zonnige strandwandeling gemaakt met Petra Chibharo en Shona. Het was echt super lekker weer maar wat stond er een partij wind zeg, op de heenweg hadden we dat nog niet echt zo in de gaten wel hele hoge golven in de zee maar verder niks geen last van de wind we hadden tenslotte mee wind. Maar toen we eenmaal omkeerde om aan de terugweg te gaan beginnen kwamen Petra en ik dus echt haast niet vooruit, we moesten echt flink ons best doen om tegen de wind in te kunnen lopen en dan is het nog van dat rot zand op het strand ook waar je ongeveer tot aan je enkels in weg zakt. Maar het is ons gelukt hoor al waren we wel versleten eer we bij de auto waren. Maar wat hebben we gelachen om ons eigen hoe we aan het zwoegen waren en ook om onze honden op het strand natuurlijk, want tja die hadden natuurlijk helemaal geen last van die wind. We hadden zelfs eigenlijk het idee dat ze tegen de wind in lopen wel heel leuk vonden, alle 3 een heel blij bekkie neus omhoog en gaan. Ze hebben dan ook met zijn 3tjes weer veel lol gehad tijdens de wandeling van 1,5 uur. En Django en Chibharo hebben vandaag ook weer eens duidelijk laten zien met een dikke knuffel aan elkaar dat ze echt dikke vriendjes zijn en dol op elkaar zijn!!!

 

   

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

   

 

 

 

  

 

 

19-08-2015 Vanmiddag een leuke wandeling gemaakt met Sandra en Tuhfa bij de Elzen, tijdens het wandelen kwam het zonnetje ineens ook door en werd het behoorlijk warm. Maar gelukkig genoeg water bij de Elzen dus Django en Tuhfa zijn veel in de waterplassen gegaan om lekker af te koelen en tussendoor ook nog wel samen aan het rellen en rennen geweest en zo hebben ze zich dus heerlijk vermaakt tijdens de wandeling. Tijdens de wandeling ook nog een knappe prins tegen gekomen, hij zat verstopt in het gras en op een gegeven moment vloog er boven ons in de lucht ook een buizerd constant heen en weer.

 

 

 

  

       

 
 

 

 

18-08-2015 Vanmorgen met Petra Chibharo en Shona afgesproken bij het strand in Oostvoorne, Lizzy is ook weer met ons mee gegaan om te wandelen. Het was vanmorgen best wel erg bewolkt en fris op het strand en er vielen af en toe ook een paar kleine spetters, maar ondanks dit hebben we toch lekker gewandeld en weer volop gelachen om ons gekke trio. Django Chibharo en Shona hebben altijd zo'n pret met elkaar en vermaken zich altijd met allerlei rottigheid uithalen en lekker samen rellen. Na de wandeling zijn we ook weer met elkaar gezellig en lekker wezen lunchen bij restaurant de Duinrand in Oostvoorne.

 

 

  

 

  

 

 

  

 

  

 
  

 

 

16-08-2015 Eindelijk weer eens gewandeld met Natacha Fender en Jones op het Houtenpaardjes strand, het was best nog wel warm en daardoor ook best wel druk op strand. Maar onze mannen trokken zich natuurlijk niks aan van de drukte en deden gewoon lekker allemaal hun ding en vermaakte zich prima met rennen door de duinen en koekjes zoeken in de zee. Het was weer een leuke en gezellige wandeling zo met elkaar.

 

 

  

     


  

  

 

 

 

07-08-2015 Wat was het vandaag weer een warme dag zeg, dus zijn we in de namiddag nog maar even lekker de verkoeling op wezen zoeken in de Zuidpolder.

 

 


 

 

 

  

 


 

05-08-2015 Vandaag is Django mee geweest naar me zus en haar hond Beppie. En ondanks dat Django en Beppie elkaar alweer een aantal jaar niet meer hadden gezien ging het vandaag weer perfect tussen die 2. Beppie was eigenlijk op haar ouwe dag wel een beetje verliefd op Django, overal waar Django was zag je Beppie er naast. Ze hebben allebei lekker genoten in het zonnetje terwijl wij druk aan het klussen waren. 

  

     


    

  

 

 

 

04-08-2015 Vanmorgen tussen de buien door een heerlijke en leuke gezellige wandeling gemaakt met Petra Chibharo en Shona op Petra der nog maar pas ontdekte stuk strand. Alle 3 hebben ze weer genoten van het rennen en rellen met elkaar, al was Shona op een gegeven moment Django wel een beetje zat. Shona was namelijk inmiddels een beetje moe en Django wou maar blijven spelen en bleef haar dus maar uitdagen en trok echt al zijn trucjes uit de kast om haar weer in actie te krijgen, wat hem dan ook weer zo nu dan lukte. Echt grappig om te zien hoe die 2 dan om elkaar heen draaien, zijn echt hele dikke vriendjes van elkaar!!!

 

 

  

 

  

    


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

02-08-2015 Vanmiddag weer een heerlijke en leuke wandeling met Django in de Zuidpolder gemaakt. Het was best warm dus Django heeft veel in het water gezeten, en wat had Django weer een dikke pret samen met zijn invisible vriend. Echt genieten en zo leuk als je hem dan met zijn blije bekkie ziet gaan en gewoon helemaal uit zijn dak kan gaan in zijn eentje!!!

 

 

  

 

  

 

      


      


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto  


 

 

 

  

 

 

 

29-07-2015 Vanmorgen samen met Miranda en Sipho een leuke en gezellige wandeling bij de Elzen gemaakt. Onze mannen waren weer heel blij om elkaar te zien en hebben zich ondanks de verschillende weersomstandigheden geweldig vermaakt , dus hebben we allemaal weer genoten van deze wandeling.

 

 


 

 

 

 
 

 

28-07-2015 t/m 14-08-2015 In deze periode is Dexie de hamster van Lizzy weer bij ons wezen logeren omdat Lizzy op vakantie was. En dat vonden Django en de katten weer helemaal geweldig, uren hebben ze weer doorgebracht bij de kooi van Dexie tijdens deze weken. En ook zo leuk is dat Dexie hun ook echt opzoekt en dus absoluut niet bang is van hun.

 

 


  

 

 

  

 

 

28-07-2015 Vandaag is Lizzy weer met ons mee geweest naar het strand van Oostvoorne om daar een leuke en gezellige wandeling te maken met Petra, Chibharo en Shona. Het is zo geweldig om te zien hoe dol de honden zijn op Lizzy, ze volgen haar overal en Lizzy vind dat helemaal geweldig. Ze doen ook alles wat Lizzy tegen hun zegt, en als beloning krijgen ze dan natuurlijk iets lekkers van haar. Het was weer een leuke en gezellige wandeling, en de honden hebben zich ook weer super vermaakt zowel met Lizzy maar ook nog wel door met elkaar te rellen. Na de wandeling zijn Lizzy en ik nog even lekker wezen lunchen bij restaurant De Duinrand in Oostvoorne, en Django had natuurlijk een lekker plekje naast Lizzy gekregen.

 

 


 

  

 

  

    


   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 
 

 

 

26-07-2015 Vanmorgen een heerlijke leuke en zonnige wandeling gemaakt op het strand in Oostvoorne. Ondanks dat we op het strand aan het wandele waren hadden Django en Tuhfa geloof ik meer het idee dat ze op een coursing baan waren ofzo, wat hadden die 2 een energie en dikke pret samen. Na de wandeling zijn Sandra en ik nog even lekker gaan genieten bij restaurant De Duinrand van een bakkie met daarbij een heerlijke punt appeltaart, Django en Tuhfa hebben zich terwijl het toch echt heel druk was op het terras en iedereen constant om hun heen liep perfect gedragen. Django had natuurlijk zijn eigen kleedje bij zich waar hij ook heerlijk op lag in het zonnetje, maar zijn kleedje werd ook wel af en toe ingepikt door Tuhfa. Maar dat vind hij gewoon allemaal goed wat ze doet, hij werd wel iedere keer beloond met een dikke knuffel van Tuhfa. Echt heel leuk om te zien hoe Django en Tuhfa steeds meer vertrouwd raken met elkaar!!!

 

 

   

    


      


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

22-07-2015 Vandaag is Django's zijn lieve mensen vriendinnetje Lizzy weer met ons mee gegaan om te wandelen. We hadden met Petra afgesproken bij het Houtenpaardjes strand, en wat waren Django Chibharo en Shona weer super blij om elkaar weer te zien. Het was inmiddels al heel wat weken geleden dat we met hun gewandeld hadden, dus die 3 gingen helemaal uit hun dak met rennen en rellen op strand. Na een tijdje kregen ze ook alle 3 oog voor Lizzy en hadden ze ook snel door dat zij allemaal lekkere koekjes in haar zak had. Dus toen bleven ze allemaal dichtbij Lizzy in de buurt en genoten ze volop van het spelletje koekjes uit de lucht vangen. En Lizzy vond het natuurlijk ook weer helemaal geweldig dat ze met 3 lieve grote honden op het strand aan het wandelen en spelen was en dat ze alle 3 ook perfect naar haar luisteren. Na de wandeling zijn we Simone op gaan halen, en zijn we nog lekker wezen lunchen bij restaurant de Oude Maas in Barendrecht. Na de lunch heeft Lizzy nog even met Django aan de lijn mogen wandelen en daarna hebben we Simone en Lizzy weer naar huis gebracht. Het was weer een leuke en gezellige wandeling en lunch zo met elkaar!!!

 

 

   

 

   

 


        


    


        
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 


 

 

 

 

13-07-2015 Vandaag een heerlijke lange en zo waar ook nog eens droge middagwandeling gemaakt met Django, tijdens de wandeling ook weer eens een bezoekje gebracht bij de schapen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

08-07-2015 Vanmiddag weer met Gerda en Xandy wezen wandelen bij de Elzen. Django en Xandy hebben zich samen weer lekker uitgeleefd, en vandaag ook Xandy zo ver gekregen dat ze het water in ging. Nou en toen Xandy eenmaal door had hoe leuk het eigenlijk was in het water werd het echt dikke waterpret voor haar. Er waren nu ook op diverse plekken op de Elzen allerlei vrolijk gekleurde veldbloemen, dus daarbij natuurlijk ook nog een aantal leuke foto's gemaakt van Django en Xandy. 

   

 

   

  

   


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

  

  


 

 

07-07-2015 Vanmorgen lekker wezen wandelen in de Zuidpolder met Django. De Zuidpolder is een mooi gebied hier in Barendrecht waar de honden heerlijk los mogen lopen en in de 2 grote waterplassen kunnen zwemmen. Er loopt alleen wel jammer genoeg een fietspad doorheen en ook best veel konijnen, ganzen en schapen daar, en dat met Django's jachtinstinct is niet zo'n goede combinatie. Dus lopen we daar ook hele stukken aangelijnd, maar daar heeft Django gelukkig ook geen probleem mee. Maar gelukkig hebben ze voor honden met een jachtinstinct of wegloop probleem ook een oplossing gemaakt, want halverwege hebben ze een heel groot stuk afgezet met gaas en hekwerk zodat je daar je hond veilig kan laten rennen en in de waterplas kan laten gaan. Aan dat stuk grenst ook weer een weiland met paarden, maar die staan netjes achter het gaas en een hek met een slot en daar kunnen en mogen de honden dus ook niet komen. Maar een enkele keer is het ook zo dat de 2 grootste paarden in het gebied lopen waar dus de honden los mogen, maar dan blijven ze altijd op een veilige afstand staan en is er dus ook niks aan de hand en lopen Django en ik daar gewoon voorbij en laat Django hun ook keurig met rust. Maar vandaag kwamen de 2 paarden ons maar eens even opzoeken, we waren eigenlijk al een hele tijd in dat gebied en Django was steeds volop bezig in de waterplas en lekker aan het rennen en gek aan het doen. Maar dat vonden de paarden er schijnbaar ook wel leuk en interessant uit zien en kwamen dus onze kant op lopen, eerst dacht ik nog nou die blijven echt wel op een afstand en Django vond het ook wel prima allemaal en ging gewoon door met zijn ding doen. Maar op een gegeven moment Django toch maar bij me geroepen en aangelijnd want de paarden kwamen nu toch echt naar ons toe. Het was echt heel lief om te zien hoe rustig ze Django benaderen en elkaar begroeten, helaas sta je dan natuurlijk veel te dichtbij om mooie goeie foto's ervan te maken en ik wou Django ook toch niet los laten want je weet maar nooit. Na een tijdje zijn Django en ik weer verder gelopen en gingen de paarden ook weer een andere kant op, en mocht Django ook weer los en heeft hij nog even lekker kunnen rennen en in het water gaan.

Maar wat was ik super trots op Django hoe hij zich heeft gedragen en de volgende keer als de paarden weer mochten komen gaan we wel verder met de kennismaking!!!

 

 

 

   

 

   

    


   

   


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

   

06-07-2015 Vandaag is Django zijn ondeugende maar ook lieve vriendje Jones jarig, hij is 2 jaar geworden.

 


GEFELICIFLAPSTAART JONES 

 

 

 

 

 


 

25-05-2015 Vandaag is Django zijn lieve en jongste vriendinnetje Tuhfa jarig, ze is 1 jaar geworden.

 

 

GEFELICIFLAPSTAART TUHFA

 

 


 

 

  

 

 

15-05-2015 Vanmiddag een leuke lange wandeling hier in Barendrecht gemaakt, eerst zijn we richting de Zuidpolder gaan en vanuit daar zo door de weilanden gelopen en dan via de dijk weer terug naar huis gewandeld. Op de dijk bij de boer moest Django natuurlijk nog wel weer even uitgebreid naar alle beesten in de wei kijken en sommige van hun ook echt even begroeten, is toch iedere keer wel weer heel leuk en bijzonder om te zien hoe lief en rustig Django dat dan ook doet terwijl hij toch ook echt een heel groot jachtinstinct heeft en als hij los loop dan ook echt overal achteraan gaat wat maar beweegt. Maar als we gewoon rustig aan de lijn aan het wandelen zijn dan vind hij alle dieren even leuk en lief.

 

 


  

  

 

 

 

13-05-2015 Vandaag is Django zijn grote liefde Shona jarig. Ze is 3 jaar geworden en dat gaan we natuurlijk vieren met een verjaardags wandeling op het strand.

 

 

GEFELICIFLAPSTAART SHONA

  

 

  

 

 

13-04-2015 Vandaag is het dubbel feest, want Jivy en Fender zijn vandaag jarig!!! Allebei zijn het 2 grote lieve vrienden van Django, Jivy is 12 jaar geworden en Fender 3 jaar.

 

 

GEFELICIFLAPSTAART JIVY


 


 

 

 

 

GEFELICIFLAPSTAART FENDER

 

 

 

 

 

  

 

 

 

25-03-2015 Vandaag is Django zijn lieve vriendin Jaimy jarig ze is 7 jaar geworden.

 

 

GEFELICIFLAPSTAART JAIMY

 

 

 

 

 

 
 

 

 

24-03-2015 Vandaag zijn Django's grote lieve vriend Sipho en lieve ondeugende vriendinnetje Puck jarig, broer en zus zijn 2 jaar geworden.

 

 

GEFELICIFLAPSTAART SIPHO EN PUCK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

19-03-2015 Vanmiddag samen met Django een heerlijke zonnige wandeling in de Zuidploder gemaakt.

 

 


 

 

 

 
 

 

 

15-03-2015 Vandaag zijn we samen met Miranda en Sipho naar het strand in Hellevoetsluis geweest. Het was voor Miranda en  Sipho de 1ste keer dat ze daar kwamen, nou en eenmaal op het strand ging Sipho gelijk helemaal uit zijn dak samen met Django. De mannen zijn vanaf het begin tot het eind van de wandeling alleen maar aan het genieten geweest, het begon met achter elkaar aan rennen richting de zee die juist vanmorgen heel ver weg was. Maar dat maakte niks uit want dan ren je gewoon samen wat langer door toch, en daarna was het natuulijk tijd om te rellen op het strand. Eenmaal aangekomen in de duinen waar de zon ook weer gelijk heerlijk ging schijnen, gingen de 2 vrienden nog meer uit hun dak. Het was alleen maar samen racen over de heuvels in de duinen en tussendoor even rellen, en omdat ze het daar best al wel warm van kregen zijn ze vanaf de heuvels ook nog even naar benenden gegaan om lekker af tekoelen in de zee. Ja en eenmaal in de zee, betekent dan natuurlijk ook koekjes opvangen vanuit het water. Het was een heerlijk wandeling vanmorgen en wat hebben Miranda en ik gelachen om die boys van ons, was echt genieten voor ons allemaal!!! 

 

 

   

    


      Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

  

 

  


 

 

11-03-2015 Vandaag hebben Django en ik een leuke gezellige en zonnige dag in Ouddorp gehad! Elles en Eddie zaten daar in een vakantiehuisje met Jivy en Jaimy. Dus s'morgens zijn we eerst naar het vakantiepark gereden, om daar eerst met elkaar lekker een bakkie koffie te drinken met een heerlijke tompouce en daarna zijn we met zijn allen naar het strand de Westerduinen gereden om daar een strandwandeling te maken. Het is een heerlijke lange strandwandeling geworden waarbij we volop van de zon genoten hebben. Django en Jaimy hebben zich weer lekker vermaakt met rennen en rellen over het strand en Jivy is er op zijn manier rustig achteraan gehobbeld, natuurlijk zijn de honden ook nog met zijn allen de zee in geweest want daar was het vandaag echt wel weer voor. En omdat het zulk mooi weer was met daarbij een prachtige blauwe lucht heb ik ook nog een aantal foto's gemaakt van Elles en Eddie met hun kanjers en ook van Jivy alleen. Na de wandeling zijn we op een terrasje in de zon gaan zitten om daar te genieten van een drankje en een heerlijke lunch, en in de namiddag zijn Django en ik weer vertrokken richting huis. Elles en Eddie bedankt voor de gezellige dag en heerlijke lunch!!!

 

 

   

    


            

   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

  

 

 

 

10-03-2015 Vandaag was het tijd voor de verjaardagswandeling van Noor, dus hadden we met Margreet Noor en Puck afgesproken in de Broekpolder, was alweer een tijd geleden dat ik daar met Django was geweest. Er is in de tussentijd helaas ook wel een hoop veranderd daar, zo is er een montainbike baan aangelegen en zijn er vele gebieden daar afgezet voor de Hoge Schotlanders waar je dan met de hond niet meer kan wandelen. Toen we aankwamen was het best nog fris en bewolkt maar gelukkig kwam na een tijdje de zon en werd het al snel heerlijk weer. Django heeft zich volop vermaakt met de beide dames, eerst was Noor altijd zijn grote vriendin maar Puck doet nu ook goed haar best om alle aandacht van Django te krijgen wat Noor dan eigenlijk weer niet zo leuk vind en dit dan Puck wel even duidelijk maakt. Maar toch zijn ze ook lekker met zijn 3jes aan het rellen en rennen geweest. En omdat het de verjaardagswandeling van Noor was had Django natuurlijk ook een cadeautje voor Noor mee genomen. Was weer een leuke gezellige zonnige wandeling met elkaar.

 

 


 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  


 

 

08-03-2015 Vandaag een heerlijke wandeling van 2 uur gemaakt hier in Barendrecht door de Zuidpolder en omgeving, de zon scheen echt volop en dat maakt de natuur in de Zuidpolder dan nog mooier. Echt een super mooi en leuk gebied om te wandelen, ik moet tijdens de wandeling wel goed op Django blijven letten in verband met zijn jachtinstict want er zijn daar ook veel wilde konijntjes, schapen, fazanten en zwanen. In de weilanden verderop liepen zelfs de kippen gewoon los, die waren met dit mooie weer gewoon hun ren uit gegaan om vervolgens ook lekker aan de wandel te gaan. We hebben samen heerlijk genoten van deze wandeling.

 

 

   

    


   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

 

04-03-2015 Vandaag weer afgesproken met Petra op het strand van Hellevoetsluis. Het was echt weer super mooi weer en Django, Chibharo en Shona hebben er echt een dolle dwaze wandeling van gemaakt. Wat een pret hadden ze weer met elkaar in de duinen, Shona was ook weer even de pineut bij de mannen en dan kan ze zo nijdig worden op de mannen als ze haar samen pesten. Chibharo heeft vandaag ook weer alles uit de kast getrokken om zijn grote vriend Django voor zijn eigen alleen te krijgen, maar dat valt nog niet mee hoor want Shona deelt haar grote liefde niet zo snel. Was weer een gezellige leuke wandeling en wat hebben Petra en ik weer genoten van ons trio!!!

 

 

   

 

   

 

   

 

 

 

Voor meer foto´s klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

27-02-2015 Vanmiddag is Lizzy weer mee wezen wandelen, we hadden bij de Elzen afgesproken met Miranda en Sipho. Het was alweer even geleden dat Django samen met Sipho gewandeld had, dus de mannen waren weer zo blij om elkaar te zien en gingen ook weer helemaal uit hun dak samen. Ze zijn echt de hele wandeling met elkaar bezig geweest en maakte samen weer de gekste sprongen met elkaar en trokken daarbij ook weer van die maffe bekkies tijdens het rellen. Lizzy heeft ook nog met Django en Sipho het spelletje koekjes opvangen gedaan, en dat vonden de mannen natuurlijk leuk en vooral erg lekker. Maar ook tussendoor zochten ze Lizzy regelmatig op omdat ze allebei wel wisten dat Lizzy haar zakken weer vol had met koekjes. Was weer een leuke gezellig wandeling!

 

 

   

    


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

27-02-2015 Vandaag is Django zijn grote lieve mooie vriendin Noor jarig ze is 5 jaar geworden

 

 

GEFELICIFLAPSTAART NOOR

 

 


 

 

  


 

 

25-02-2015 Vanmorgen op het strand van Hoek van Holland afgesproken met Margreet, Noor en Puck en Heleen, Djabu en Imnaki. Het was helaas erg bewolkt en af en toe een spetter regen, maar we hebben toch een heerlijke gezellige leuke wandeling gemaakt door de duinen en over het strand en de honden hebben zich allemaal met elkaar volop vermaakt. Django heeft nog maar een paar keer met Djabu en Imnaki gewandeld, maar de klik word bij iedere wandeling beter tussen hen. Bij Django en Djabu is het zelfs al zo dat ze elkaar eigenlijk wel leuk beginnen te vinden en ook steeds meer contact samen zoeken en af en toe ook echt een speel beweging naar elkaar toe maken. Als we nog een paar keer meer met elkaar gaan wandelen, weet ik zeker dat de mannen samen binnen de kortste keren lekker samen gaan rellen.

 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 


 

24-02-2015 Vandaag is Django zijn vriendin Lizzy weer met ons mee gegaan voor een strandwandeling samen met Chibharo en Shona. Lizzy vond het weer geweldig om met Django, Chibharo, Shona op het strand en vooral in de duinen te wandelen, er waren dit keer wel heel veel stukken in de duinen verwaaid en weggezakt waardoor de paden op sommige plekken erg moeilijk of lastig te beklimmen waren. Maar het is ons allemaal weer gelukt en op deze manier de duinen doorkomen maakt de wandeling eigenlijk nog veel leuker, en de zon scheen ook weer volop dus het was weer een heerlijke leuke en gezellige wandeling. Na de wandeling zijn wij nog even door gegaan naar Intratuin, waar Lizzy Django heeft vast gehouden en samen natuurlijk op de dieren afdeling iets lekkers voor Django uitgezocht hebben. 

 

 

   

 

   

    

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

  


 

 

18-02-2015 Een heerlijke zonnige wandeling gemaakt samen met Elles, Jivy en Jaimy bij de Soesterduinen. Ons trio had vandaag niet echt zin om heel veel te rennen in de grote zandbak maar liepen gezellig met ons mee en deden af en toe een gekke speel beweging naar elkaar toen en hadden het op die manier prima naar hun zin. Wel hadden ze alle 3 zin om lekker in het zonnetje mooi op de foto te gaan, dus heb ik me eigen weer uitgeleefd met me camera op hun. Na de wandeling zijn Elles en ik nog heerlijk wezen lunchen in het Theehuis, was weer een gezellige leuke dag zo samen.

 

 

   

         


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 

 

 

15-02-2015 Vanmorgen weer afgesproken op het strand van Hellevoetsluis met Natacha Fender en Jones. Het is eigenlijk haast niet meer te geloven maar ook vandaag hadden we tijdens de wandeling weer volop zon, en hadden we het tijdens het wandelen en klimmen in de duinen best warm met onze winterjassen aan. De mannen hebben eigenlijk nooit last van de warmte tijdens hun gerel en racen in de duinen hoewel ze vandaag wel regelmatig de zee op gingen zoeken, maar dat was meer omdat ze dan het spelletje koekjes opvangen en opzoeken in het water willen doen. Was weer een heerlijke en leuke wandeling en de mannen hebben zich weer 1,5 uur volop vermaakt.

 

 

   

 

   

 

 

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

09-02-2015 t/m 13-02-2015 Heerlijke leuke dagen gehad in Drenthe samen met Gerda en haar bouvier pup Xandy en Femke de Friese Stabij van de eigenaren van ons verblijf. We verbleven in Bed & Breakfast Seppentijn in Ruinerwold, een mooi luxe gastenverblijf in een mooie en rustige omgeving waar we heerlijke leuke wandelingen hebben gemaakt in de polder waar de hertjes s'morgens vroeg ook nog te zien zijn. Ook verschillende plaatsjes in de omgeving bezocht met alle honden erbij en ook nog een heerlijke leuke lange wandeling in de bossen van de Boswachterij Hooghalen gemaakt en daar natuurlijk ook mooie fotoshoots van Django, Xandy en Femke gemaakt. En niet te vergeten na iedere wandeling natuurlijk lekker wezen lunchen in een restaurant. Django en ik waren nog nooit eerder in Drenthe geweest, maar het is ons super goed bevallen en gaan er zeker ook nog wel een keer naar terug!

 

 

 

 

   

 

         

      


   

   

       


      


   


      


   


   


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

 


05-02-2015 Vanmorgen vroeg lag er eindelijk een laag sneeuw bij ons in Barendrecht, dus daar moesten we natuurlijk wel een wandeling in gaan maken. Dus om half8 liepen we buiten nog wel schermerig , maar het was echt heerlijk om in de sneeuw te wandelen. Helaas kan Django hier in de buurt niet echt lekker los rennen dus moest hij aan de lijn blijven en ik had ook geen fotocamera bij me, dus heb ik de foto's met me mobiel gemaakt.

 

 


 

 

 

 


 

 

 

03-02-2015 Vanmorgen een heerlijke zonnige wandeling en tevens de verjaardagswandeling van Chibharo gemaak op het strand in Hellevoetsluis. Het trio is daar weer volop uit hun dak gegaan over de heuvels in de duinen, echt een super leuk en mooie locatie daar. Django en Shona gingen gelijk al aan het begin vol speed over de heuvels, waardoor Shona het toch wel best al warm kreeg en een beetje moe werd. Maar dan gaat ze tussendoor gewoon even liggen in het zand om daarna vervolgens weer lekker te gaan racen. Was weer een leuke en gezellige wandeling.

 

 

   

    


   


   
 

  

 

 

25-01-2015 Vandaag waren Edward en Gerda met Xandy bij ons op bezoek, nou en dat werd een gezellige boel hoor. Eerst hebben Django en Xandy even buiten een beetje gespeeld, maar ze vonden het toch leuker om binnen Django zijn speelgoed mand overhoop te halen en samen leuk daarmee te gaan spelen.

 

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

 

  

 

 

18-01-2015 Het trio Django Fender en Jones hebben vandaag weer volop dikke pret gehad met elkaar op het strand van Hellevoetsluis. Tijdens de hele wandeling van bijna 2 uur zijn ze de hele tijd aan het racen en rellen geweest met elkaar over de heuvels, ze konden er echt weer geen genoeg van krijgen. En Natacha en ik konden er geen genoeg van krijgen om te zien hoe onze mannen het met elkaar zo leuk hadden, was weer een heerlijke gezellig en leuke wandeling!

 

 

   

    


      


   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

  

 

 

16-01-2015 Vandaag is Django allereerste echte grote vriend Chibharo jarig hij is 10jaar geworden.

 

 

GEFELICIFLAPSTAART CHIBHARO

 

 

 

 

 

 

 

 

06-01-2015 Vanmorgen met Petra Chibharo en Shona gewandeld op de Maasvlakte, het was wel erg bewolkt en best koud en aangezien er eigenlijk altijd wel veel wind staat daar op het strand had Django vandaag lekker zijn fleece jas aan. En als je eens wist hoe blij hij daar wel niet mee was, hij heeft het de hele wandeling niet koud gehad terwijl Chibharo en Shona halverwege de wandeling toch best wel jaloers werden op Django zijn jas want hun kregen het toch wel een beetje koud. Ondanks de ijzige koude wind hebben ze wel lekker met elkaar gespeeld en gek gedaan.

 

 

   

 

   

     

  

 

 

02-01-2015 De 1ste gezamelijke wandeling van dit nieuwe jaar gemaakt samen met Miranda en Sipho bij de Elzen, op de padjes in de Elzen stond wel veel water en zodoende stonden Miranda en ik af en toe tot onze enkels in het water. Onze mannen hadden daar natuurlijk helemaal geen last van, want die hadden het alleen maar druk met achter elkaar aan rennen en heel veel rellen met elkaar. Was weer een leuke en zelfs zonnige wandeling!

 

 

   


      
  

 

 

 


 

HAPPY NEW YEAR

 

 
BELEVENISSEN 2014 

 

 

WIJ WENSEN IEDEREEN FIJNE KERSTDAGEN

 

 

EEN GELUKKIG , GEZOND EN EEN FANTASTISCH 2015

 

 

 

 

 En ook voor Django zijn 5de verjaardag kreeg hij weer een leuke digitale verjaardagskaart van Jivy en Jaimy!!!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

15-10-2014 Vanmorgen samen met Linda en Lulu gewandeld op het strand, het was echt schitterend mooi weer en de jassen konden zelfs ook weer uit. En volgens mij vonden Django en Lulu het ook te warm om met elkaar te spelen, want ze hebben alleen maar de hele wandeling op hun gemakkie met ons mee gelopen en zijn alleen maar heel af en toe in hun uppie even naar de zee of duinen gerent en dat was het dan ook wel. En ja natuurlijk nog wel even samen koekjes wezen zoeken in de zee. Maar we hebben wel met elkaar een heerlijke strandwandeling gemaakt van bijna 2 uur. Vandaag ook alleen maar een aantal foto's van Lulu gemaakt, Django had vandaag ook een off day wat betreft op de foto gaan.

 

 

  

    


  

 


 

14-10-2014 Vanmiddag samen met Django weer naar Intratuin geweest, Django vind het daar altijd zo leuk! Hij loopt daar altijd met een blije kwispel staart door de hele winkel en bekijkt echt alles, en als hij dan op de dierenafdeling komt dan word hij nog blijer. Vandaag heeft hij de konijntjes een bezoekje gebracht uren kan hij voor de hokjes staan, en als we daarna dan bij de dieren snacks afdeling komen dan weet hij dat hij daar wat mag uitzoeken. Maar ja dat is iedere keer wel weer een heel gedoe hoor, Django vind natuurlijk alles wel lekker en weet dan ook niet wat hij nou uiteindelijk moet gaan kiezen. Maar zoals altijd is het wel weer gelukt hoor en is het natuurlijk ook meer dan 1 snack geworden.

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 


 

 

 

 

14-10-2014 Vanmorgen was het weer dikke pret voor de vriendjes op het strand de Maasvlakte. Het was vrij bewolkt en er stond ook een flinke wind dus best koud maar daar hadden Django, Chibharo en Shona totaal geen last van hoor, die zijn vanaf het begin tot het eind van de wandeling met elkaar bezig geweest met rellen en racen over het strand.

 

 

  

   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 
  

 


 

07-10-2014 Vandaag zijn Django en ik gewoon weer eens keer samen naar het strand geweest, het was super lekker weer terwijl het thuis dus keihard had geregend bleek later. En wat is het toch heerlijk als je een hond heb die gewoon ook zonder vriendjes erbij helemaal uit zijn dak kan gaan. Ik heb werkelijk weer in een deuk gelegen om Django die als een razende koekwaus over de heuvels in de duinen aan het racen was, en daarbij dan ook nog eens de gekste bewegingen maakte en af en toe een bekkie trok waar je alleen maar blij van kan worden. Ik heb dan ook vandaag weer volop genoten van de wandeling samen met mijn lieve clown!!!

 

 

  

 

  

   


    


Voor meer foto's klik op de onderste foto

 

 

 

 

 


 

 

 

 

26-09-2014 Vanmiddag was het weer dikke pret voor Django en Sipho tijdens onze wandeling bij de Elzen. Helaas was het vandaag ook weer niet van dat mooie weer het was bewolkt met een beetje regen, dus ook niet echt veel foto's gemaakt. Maar de 2 vriendjes hebben zich wel weer heerlijk vermaakt met heel veel rennen en rellen met elkaar.

 

 

  

   

 

 

 

  

 


 

24-09-2014 Vandaag een gezellige en leuke bos en hei wandeling gemaakt met Margreet Noor en Puck, Anja en Djep, Patricia en Yabo en Liesbeth Mazoe, Pebbles en Puck. Het was helaas niet van dat zonnige weer maar erg bewolkt en ook af en toe een paar spetters regen, maar dat mocht de pret voor de honden en ons zeker niet minder maken. Alle honden hebben zich allemaal op hun eigen manier vermaakt en wij als baasjes ook en zo dus met elkaar een wandeling van 1,5 uur gemaakt. Na de wandeling zijn we nog gezellig gaan lunchen met Margreet, Anja en Elles, en Django, Djep, Noor en Puck hebben zich keurig gedragen en gewoon lekker bij onze tafel ieder op hun plekje liggen slapen.

 

 

  


  

   

  


   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 
 


 

 

23-09-2014 Vandaag weer gewandeld op de Maasvlakte, dit keer hadden we er afgesproken met Petra Chibharo, Shona en Linda en Jimmy. Het was alweer een tijdje geleden dat Jimmy met mee gewandeld had, bij aankomst moest hij weer even wennen aan al die grote drukte makers. Maar Jimmy had al snel weer zijn plekje gevonden in de groep en deed dus leuk mee met het rennen en rellen met elkaar, en zo hebben ze dus met elkaar weer dikke pret gehad op het strand. Chibharo vond Jimmy vandaag wel heel erg leuk en zocht hem dus steeds op om hem dat duidelijk te maken, en zo hadden Django en Shona dus tussendoor ook nog genoeg tijd voor elkaar want ja die 2 vinden elkaar natuurlijk ook wel meer dan leuk. Was weer een leuke en gezellige wandeling zo met elkaar!

 

 

  

 

  

   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

21-09-2014 Vandaag heeft Django met een klein en lief ridgebackmeisje "Tuhfa" gewandeld op de Maasvlakte! En wat een heerlijk ondernemend ondeugend meisje is Tuhfa, gaat overal op af en is voor niks bang en vind eigenlijk alles wel leuk. Tuhfa was dan ook volop bezig om Django uit te dagen en sprong ook steeds naar hem op beet in zijn staart en probeerde van alles en wou wel eens rellen met Django, maar Django is met puppy's altijd zo voorzichtig en lief en eigenlijk gewoon heel zorgzaam en beschermend en vond dus alles goed wat Tuhfa deed en speelde heel voorzichtig met haar hij was veels te bang dat hij haar pijn zou doen met die grote poten van hem. Bij de auto hebben ze ook nog wel een tijdje leuk gespeeld terwijl ze dus gewoon aan de riem zaten, en we gaan in de toekomst ook zeker nog vaker met Sandra en Tuhfa wandelen!  

 

 

  

   


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 
  

 

 

 

16-09-2014 Met Petra Chibharo en Shona afgesproken op de Maasvlakte, was echt alweer een tijd geleden dat we daar gewandeld hadden. Django en ik waren iets te vroeg op het strand, dus moest Django nog even op zijn vriendjes wachten. Maar toen Chibharo en Shona er eenmaal waren ging het hele spul uit hun dak met elkaar, ze hebben echt heel veel kilometers gemaakt met achter elkaar aan rennen over heel het strand. En en na al dat geren moest er natuurlijk ook even afgekoeld worden in het water, maar omdat de zee hier altijd nog al vrij wild is zijn we naar de waterplassen midden op het strand gelopen. Maar die waren dit keer dieper dan dat wij allemaal gedacht hadden, en Django en Shona gingen er juist heel enthousiast op af en waren er dan ook totaal niet op voorbereid dat het diep zou zijn en rende zo het water in waardoor ze dus gelijk allebei koppie onder gingen. Django was wel snel weer boven water en eruit, maar Shona die had er wat meer moeite mee en was ook nog wel even spannend of het haar lukte om er weer uit te komen. Maar gelukkig lukte het Shona ook en hoefde Petra dus niet ook het water in, ze waren wel allebei gelijk klaar met het water en bleven de rest van de tijd goed langs de kant en gingen niet verder het water in dan tot daar waar ze konden staan en ook dat deden ze nog heel voorzichtig. En zo heeft dus alleen Chibharo echt gezwommen en volop waterplezier gehad, want die ging er gewoon telkens heel voorzichtig in en dus niet koppie onder geweest. Was weer een leuke gezellige wandeling met heerlijk het zonnetje erbij en waarbij we volop genoten hebben van ons trio!

 

 


 

 

  

 

  
 

   

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 


 

 

  

 

 

 

14-09-2014 Vanmorgen heeft Django weer met zijn vriendjes Fender en Jones gewandeld op het Houtenpaardjes strand. Het was helaas vandaag niet van dat hele lekkere weer, het was best fris en bewolkt en zo heel af en toe kwam het zonnetje erbij. Maar dat heeft gelukkig niet voor minder pret gezorgd bij de mannen, die hebben zich vandaag vooral in de duinen vermaakt met elkaar. Alleen Jones was vandaag nog wel even stoer, die is nog wel de zee in gegaan. Heeft zelfs ook nog een zeehond na gedaan want hij ging ook gewoon liggen in de zee die mafferd.

 

 

  

 

  

 


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 


 

  

 

 

 

05-09-2014 Vanmiddag heeft Django weer met zijn grote vriend Sipho gewandeld bij de Elzen. En wat een plezier hebben die 2 altijd met elkaar zeg, constant samen rennen en rellen . Sinds een tijdje hebben ze ook ontdekt hoe leuk het is om elkaar in het riet te duwen, geweldig vinden ze dat en soms gaan ze ook gewoon door het riet heen. En als we dan na de wandeling weer richting de auto gaan dan gaan de mannen steeds langzamer lopen en als we dan bij de auto zijn gaan ze in de weigerstand en willen ze gewoon niet naar huis. Was weer een leuke en gezellige wandeling, en ik heb ook nog een cadeautje van Miranda en Sipho gekregen en Django iets lekkers omdat ik de volgende dag jarig was en natuurlijk had ik ook een traktatie voor Sipho bij me.

 

 

  

   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

03-09-2014 Weer een leuke wandeling op het strand gemaakt met Natacha Fender en Jones. Het was heerlijk weer en ze zijn dan ook allemaal heel veel in de zee geweest, en ons trio Kwik Kwek en Kwak hebben dan ook heel veel waterpret gehad vandaag. Django en Jones zijn ook nog en tijdje samen aan het rellen geweest op het strand, en daarbij hapte Jones ook steeds weer in Django zijn billen en op een gegeven moment had hij ook de staart te pakken van Django zo grappig om dit te zien en Django kan al die ondeug van Jones ook wel hebben. Ook nog een tijdje bij de duinen gewandeld en natuurlijk ook nog even mooie foto's van de kanjers gemaakt die heerlijk genoten van het zonnetje. Het was weer een leuke gezellige en heerlijke strandwandeling!

 

 

  

 

  

 

  

 


    


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

  

  

 

 

 

02-09-2014 Vandaag zijn we wezen wandelen op het strand bij Monster, we hadden daar afgesproken met Margreet Noor en Puck. Wij waren er nog nooit eerder geweest, we zijn de kant van de zandmoter opgelopen het is daar lekker overzichtelijk en een ruim strand waar ze lekker volop kunnen rennen en de zee in kunnen. Noor en Puck hadden wel weer moeite om Django samen te delen, het liefst hebben ze hem voor hun eigen alleen. Het was weer een heerlijke wandeling en ons trio heeft zich weer leuk vermaakt met elkaar, en de zon scheen ook weer lekker. We gaan zeker nog wel vaker op dat strand wandelen.

 

 

  

 
   

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 
 

 

 

 

30-08-2014 Vandaag kwam Lizzy haar hamster weer ophalen die bij ons heeft gelogeerd, maar ze moest natuurlijk ook met haar grote vriend Django kroelen. Ondanks dat Django totaal niet met kinderen is opgegroeid doet hij het echt super goed zo samen met Lizzy!!!

 

 

  

 


 

 

 

 

29-08-2014 Vanmiddag hadden we afgesproken met Miranda en Sipho bij de Elzen. Het is altijd weer geweldig om te zien hoe blij de vriendjes zijn om elkaar weer te zien, ze zijn ook echt aan elkaar gewaagd en hebben dan ook altijd de grootste lol met elkaar. Was weer een leuke wandeling waarbij ze zich allebei weer volop hebben uitgeleefd met rennen en rellen.

 

 

  

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

  

 

 

 

13-08-2014 Vandaag een gezellige leuke en mooie hei wandeling gemaakt samen met Elles Jivy en Jaimy, Anja Djep en logee hondje Jip. De hei stond mooi in bloei op de zandvlakte, dus heb ik ook gelijk alle honden tussen de hei mooi op de foto kunnen zetten. Op de zandvlakte heeft onze roedel lekker met elkaar gewandeld en gespeeld. Django heeft natuurlijk ook weer lekker gek gedaan in het losse zand en volgas over de zandvlakte geraced, Jaimy heeft daar ook nog even aan mee gedaan maar ze vond Django toch wel een beetje te hard gaan dus alverwege heeft ze hem opgewacht om hem vervolgens te bespringen. Ook vandaag is het weer gelukt om een rijtjes foto te maken van de honden, alleen Jip staat er niet bij. Na de wandeling van bijna 2uur zijn we nog lekker met elkaar wezen lunchen bij De Korte Duinen, alle honden lagen heerlijk te slapen rondom de tafel en zo konden wij lekker genieten van de heerlijke lunch. Het was weer een leuke gezellige dag zo met elkaar!!!

 

 

  

 

               

 

  

                   


                    


    


       


   


                                   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 
  


 

 

09-08-2014 Vanmorgen heeft Django weer een leuke wandeling gemaakt met zijn grote vriend Sipho. De 2 hebben weer volop lol gehad samen en zijn weer helemaal uit hun dak gegaan met rellen en rennen met elkaar en af en toe een duik in het water. Aan het eind van de wandeling is Sipho nog heel druk geweest met zijn mollen jacht, maar helaas geen mol gezien. Ook zijn de mannen samen op de foto gegaan tussen de mooi gekleurde veldbloemen en daarna nog op de picknicktafel.

 

 

  

 

  

 

 

  

 

  

  

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 


  

 

 

 

06-08-2014 t/m 30-08-2014 In deze periode hadden wij de hamster "Dexie"van Lizzy als logee in huis, en ook daar was Django weer vriendjes mee. Iedere dag stond Django wel een aantal keer voor de kooi om Dexie een natte lebber door de tralies te geven, of hij stond Dexie gewoon voor de kooi uit te dagen om te komen spelen wat natuurlijk niet kon maar Django bleef het wel proberen. De katten zaten ook regelmatig samen met Django bij de kooi, was echt leuk om te zien hoe ze met Dexie om gingen en Dexie was ook totaal niet bang van hun.

 

 

  

 

  

 
  

 

 

   

06-08-2014 Vandaag gewandeld met Natacha en haar nichtje Zoë en Django's vriendjes Fender en Jones. Jones was vandaag weer zo gek al een deur en haalden werkelijk alles weer uit de kast om zijn broer Fender, Django en Boedha weer achter hem aan te krijgen wat hem dan ook iedere keer ook wel weer lukt. Vooral met Boedha heeft Jones vandaag dikke pret op het strand gehad. Het was helaas best fris op het strand vandaag, maar toch zijn Fender, Jones en Boedha volop in de zee geweest. Django is er maar zo af en toe in geweest, die had echt zo iets van nou ik hoef niet zo nodig af te koelen hoor maar voor een snoepje ga ik er wel in. In de duinen zijn ze allemaal nog lekker met elkaar aan het rennen en rellen geweest, en zo hebben ze zich dus allemaal weer prima vermaakt en hebben wij ook weer genoten van onze hondjes. En ook vandaag is het me weer gelukt om een leuke rijtjes foto van Django, Fender, Jones en Boedha te maken, en ook gelijk Natacha en Zoë nog met hun kanjers op de foto gezet. Was weer een gezellige en leuke wandeling vandaag met elkaar!

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   


  


  
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

  

 

 

 

05-08-2014 Vandaag hebben Django, Chibharo, Shona en Boedha weer dikke pret gehad met elkaar op het strand in Oostvoorne. Shona ging natuurlijk gelijk in het begin van de wandeling weer even lekker jagen op een konijn en kwam daarna ook nog een lekkere modderplas tegen waar ze even heerlijk in heeft liggen rollen en daarna kwam ze weer helemaal vrolijk en pik zwart bij ons terug. De rest van de wandeling zijn vooral Django, Shona en Boedha veel aan het rellen geweest met elkaar en deed Chibharo daar ook zo af en toe aan mee. Was weer een leuke wandeling vandaag en was Shona aan het eind van de wan deling gelukkig ook weer helemaal schoon.

 

 

  

 

  

 

  
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

  

 

 

 

04-08-2014 Vandaag na lange tijd eindelijk weer eens gewandeld met Janneke en Jill op het strand de Houtenpaardjes. Het was weer een leuke wandeling, helaas was het wel vrij bewolkt weer vandaag maar toch zijn Django, Jill en Boedha nog veel de zee in geweest en hebben ze daar veel waterpret gehad. Op het strand is Django nog een aantal keer met Boedha aan het rellen geweest en is hij natuurlijk ook nog in zijn eentje aan het racen geweest over het zand, en had Jill het druk met haar stokken en gevonden handschoen wat Boedha dan weer iedere keer van Jill af wou pakken. En zo zijn ze dus met elkaar de hele wandeling leuk met elkaar bezig geweest. Het is deze wandeling ook nog eens gelukt om een leuke rijtjes foto van het stel te maken.

 

 

  

 

 

  

 

  

 
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

  

 

 

 

30-07-2014 Vandaag eindelijk nadat onze eerdere afspraak in het water gevallen was een verlate verjaardagswandeling voor Jones gemaakt! We hadden met Natacha Fender en Jones afgesproken bij het strand de Houtenpaardjes, Simone en Lizzy waren ook weer gezellig met ons mee gegaan. Wij waren natuurlijk al wat eerder op het strand om daar de ballonnen en versiering voor Jones op tehangen, zodat Django daar dan bij kon gaan zitten wachten met zijn cadeautje voor Jones. Toen Jones aankwam had hij in eerste instantie helemaal geen oog voor de ballonnen en het cadeautje maar ging gewoon gelijk lekker rennen over het strand, maar daarna vond hij de ballonnen en zijn cadeautje toch wel heel leuk. Nadat Natacha alles in de tas gedaan had konden we gaan wandelen, toen we net richting de zee wilden gaan kwam Danielle op haar paard aan gegaloppeerd. Django is altijd helemaal weg van paarden en wil er ook altijd op af rennen, maar dat mag hij dan niet van mij dus doe ik hem dan aan de lijn. Maar omdat de paarden van Danielle wel honden en zelfs ook Ridgebacks gewend zijn, zijn we nog wel even naar haar toe gegaan. Django wel gewoon aan de lijn want anders gaat hij de paarden als nog uitdagen en nu heeft hij ze toch even van dichtbij mogen zien en besnuffelen wat hij dan ook erg interresant vind. Eenmaal bij de zee zijn alle honden gelijk de zee in gegaan en kon het waterpret beginnen, Lizzy is natuurlijk ook weer mee de zee in gegaan. Lizzy heeft ook nog snoepjes voor Django in de lucht gegooid die hij dan springend op moet vangen, was erg leuk om te zien hoeveel pret ze hiermee samen hadden.Op het strand en in de duinen hebben alle honden lekker met elkaar gespeeld en gereld. Op een gegeven moment kwam er ook nog zo uit het niets een strandbal onze kant op gerolt, nou en dat vonden Boedha en Jones natuurlijk wel heel erg leuk. Ze gingen er samen gelijk vandoor met de strandbal en na dat ze een tijdje met de strandbal gespeeld hadden ging hij lek en was de pret over. Maar gelukkig ook zonder de strandbal de rest van de wandeling nog dikke pret met zijn allen gehad. Bij de duinen ook nog mooie foto's van de honden gemaakt en is Lizzy natuulijk ook met haar grote vriend Django op de foto gegaan. Nadat we bijna 2 uur op het strand geweest waren besloten we maar om richting de auto te gaan, maar om vanaf het strand bij de auto te komen moet je altijd eerst nog een stuk door de duinen lopen. En daar in die duinen heb je dan ook nog eens een afgezet gebied waar de Hoge Schotlanders los lopen en verblijven, we hebben ze daar al wel een aantal keer eerder vanaf een flinke afstand zien lopen. Maar vandaag was het dus zo toen we bij dat gebied aan kwamen dat de kudde dus bij de hekken waar wij doorheen moeten liepen. Ja en dan heb je toch wel zo iets van en wat nu, onze honden zijn tenslotte jachthonden en van Django weet ik dat als hij los loopt dat hij er dan gewoon op af gaat om ze op te jagen. Dus hebben we eerst maar even staan te wachten voor het hek of de kudde misschien daar weg zou gaan, maar helaas was dat niet het geval. Het was zelfs zo dat 1 van die Hoge Schotlanders zelfs voor het hek kwam staan en allerlei rare geluiden ging staan te maken. Maarja na een tijdje hebben we toch maar besloten dat we het toch gingen proberen om er door te gaan lopen, honden kort aan de riem naast ons laten lopen en daar gingen we. En het is gelukkig ook allemaal goed verlopen, ik heb zelfs toch ook nog snel een aantal foto's gemaakt van de kudde want het is ook wel een mooie gezicht om ze zo zien te lopen en hoe ze lekker aan het afkoelen zijn in de waterplas. Toen we bij de auto waren kregen Django en Boedha nog een traktatie van Jones die ze natuurlijk gelijk lekker op gegeten hebben. En om onze wandeling gezellig af te sluiten zijn wij met Simone en Lizzy weer lekker wezen lunchen bij restaurant de Duinrand, daar hebben we lekker op het terras gezeten en genoten van een heerlijke lunch. Het was een leuk geslaagd en avontuurlijk dagje vandaag met zijn allen!!!

 

 


 

  

 

  

   


    


  Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 
  

 

 

 

29-07-2014 Vandaag met Petra en Chibharo en Shona aan de andere kant van het strand van Oostvoorne gewandeld. Helaas waren er wel veel kitesurfers dus konden de honden niet echt veel bij de zee komen om het water in te gaan. Dus zijn we nadat de honden allemaal even snel in de zee geweest waren maar in de duinen gaan wandelen. En in de duinen hebben ze zich allemaal ook goed vermaakt, vooral Chibharo die was erg druk met kuilen graven en duinplanten eruit te trekken.

 

 

  

 

  

 

  

 

 

  

 

 

27-07-2014 Vanmorgen weer een leuke wandeling gemaakt bij de Elzen met Miranda en Sipho. Django en Sipho hebben weer volop gespeeld en gereld met elkaar, Boedha deed vandaag op haar manier ook mee met het rellen van de mannen. Tussen het spelen en rellen zijn ze natuurlijk ook nog allemaal lekker in het water geweest, en ongelooflijk maar bij de laatste waterplas ging Django ook ineens weer eens echt een stukje zwemmen!!! Dit doet hij normaal echt niet hoor meestal gaat hij altijd alleen maar het water in om te pootje baden en om achter de koekjes die wij in het water gooien aan te gaan. Het was altijd al wel zo dat Django altijd al wel verder het water in gaat als hij samen met Sipho is, hoe dat nou eigenlijk komt weten we niet maar is altijd wel leuk om te zien. Maar nu ging Django toen Sipho ging zwemmen dus ineens ook mee zwemmen, was echt geweldig om te zien enaan Django's koppie kon je ook zien dat hij het toch ook wel lekker vond. Nu maar hopen dat hij het ook weer wat vaker gaat doen. We hebben ook nog moeten lachen om Sipho die ineens op laatste stuk van de wandeling door kreeg dat Boedha een teefje  is en dat hij ze wel lief vond, hij ging zijn eigen helemaal klein maken en laag over de grond bewegen zodat Boedha ook makkelijker bij hem kon. 

 

 

  

     
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

  

  

 

 

 

23-07-2014 Vandaag zijn Simone en Lizzy ook mee geweest naar het strand de Houtenpaardjes, we hadden op het strand ook met Petra Chibharo en Shona afgesproken. Wij waren al vrij vroeg op het strand dus moest Django nog wel even op zijn vriendjes wachten. Maar in die tijd heeft Django zich vermaakt met Boedha en Lizzy in de zee, en toen hij dan in de verte Chibharo en Shona aan zag komen kon de grootste pret voor hem beginnen. Het was echt super mooi weer vandaag dus echt heerlijk om op het strand te wandelen en waterpret in de zee te hebben. Helaas moest Petra alweer optijd weg en moest Django dus zonder zijn 2 vriendjes verder, maar geen punt voor Django hoor die is gewoon weer verder gaan spelen met Boedha en lekker met Lizzy de zee in gegaan. Na de wandeling zijn we nog gezellig gaan lunchen bij restaurant de Duinrand, ook weer lekker buiten op het terras gezeten en genoten van een heerlijke lunch. Toen Lizzy klaar was met eten heeft ze nog een hele tijd bij Django op zijn kleed gezeten om met hem te kroelen, was echt lief om te zien hoe snel die 2 vriendjes geworden waren. Het was weer een leuke gezellige dag en Lizzy zei op de terugweg in de auto gelijk dat ze de week erop ook weer mee ging om te wandelen.

 

 

  

 

  

 

  

 

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 


  

 

 

 

22-07-2014 Het was vandaag weer een erg warme dag, dus zijn we vanavond nog even naar de Zuidpolder gelopen zodat Django en Boedha daar nog even lekker konden afkoelen in de waterplas.

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

 

  

 

 

 

19-07-2014 Vanmorgen al heel vroeg wezen wandelen bij de Elzen. Het eerste gedeelte van de wandeling hebben we samen met Miranda en Sipho gewandeld. Het was voor Sipho en Boedha de eerste keer dat ze samen gingen wandelen, maar het is prima gegaan samen met die 2. Django en Sipho hebben natuurlijk zo als altijd het meeste met elkaar gespeeld en lekker in het water bezig geweest en dus weer dikke pret samen gehad. Toen Miranda en Sipho alverwege de wandeling de andere kant op zijn gegaan, hebben Django en Boedha nog lekker samen verder gewandeld en in het water bezig geweest. Bij de Elzen stonden de veldbloemen ook weer volop in bloei dus daar hebben we natuurlijk ook nog foto's bij gemaakt.

 

 

  

 

  

 

  
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 
 

 

 

 

16-07-2014 t/m 08-08-2014 In deze periode is Django's kleine vriendinnetje Boedha weer bij ons wezen logeren. En net als vorig jaar hebben de 2 weer een hele leuke tijd met elkaar gehad en hebben ze zo af en toe ook de hele huiskamer weer verbouwd met zijn 2tjes en natuurlijk is Boedha ook weer gezellig mee geweest met alle wandelingen die Django samen met zijn vriendjes heeft gemaakt in deze periode!

 

  

 

  

 

  

 

  

              


  


  


  

 

 

  

 

 

16-07-2014 Een heerlijke wandeling gemaakt bij de vijverroute met Elles Jivy&Jaimy, Margreet Noor&Puck. Het was een warme dag vandaag maar in het bos was het echt super lekker om te wandelen, tijdens het wandelen bij de vijverroute kom je ook allerlei waterplassen tegen waar ze dan ook allemaal lekker steeds in het water hebben gelopen of gezwommen en natuurlijk het spelletje koekjes zoeken gedaan hebben. Na de wandeling van ongeveer 2 uur zijn we nog lekker wezen lunchen bij Greenfield's, waar we heerlijk buiten op het terras konden zitten. Django, Noor en Puck hebben zich weer perfect gedragen terwijl wij volop aan het genieten waren van onze heerlijke lunch. Het was weer een leuke en gezellig dagje vandaag zo met elkaar!

 

 

  

   Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 
  

 

 

 

13-07-2014 Vanmorgen afgesproken bij de Elzen met Miranda& Sipho, Heleen & Djabu en Imnaki, Margreet & Noor en Puck. Het was een leuke gezellige wandeling en alle honden hebben leuk met elkaar gespeeld. Het was wel erg bewolkt en af en toe zag het er wel dreigende uit maar het is gelukkig de hele wandeling droog gebleven. Tijdens de wandeling ook nog even gezellig met elkaar koffie gedronken en natuurlijk probeerde sommige van onze schatjes als wij even niet opletten wel onze cakejes te pikken wat helaas voor hun niet is gelukt.Toen we na bijna 2 uur wandelen weer bij de auto's aankwamen begon het wel ineens volop te regen, dus dat hadden wij weer perfect getimed deze wandeling.

 

 

  

 

  
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

05-07-2014 Vanmiddag zijn we naar Petra en Maarten gegaan om daar lekker te gaan eten en sávonds natuurlijk voetbal kijken want het nederlands elftal moest spelen. Django is natuurlijk ook gezellig mee geweest naar zijn vriendjes Chibharo en Shona, en wat waren Django en Shona vandaag weer verliefd op elkaar zeg. De hele tijd achter elkaar aan en maar zoenen met elkaar, ze zijn altijd wel klef samen maar vandaag was het echt extreem. En ja ook Django, Chibharo en Shona moesten er s'avonds aan geloven om tijdens de wk wedstrijd mee te doen met de oranje gekte dus ook voor hun een oranje outfit.

 

 

  

   


  

 

 

 

  

 

 

 

01-07-2014 Vandaag weer een leuke wandeling gemaakt met Chibharo en Shona op het strand van Oostvoorne. Ze hebben alle 3 weer dikke pret gehad met elkaar, het was deze wandeling vooral heel veel met elkaar racen door het gras en over het strand. Gelukkig was er hier en daar voor de paaltjes nog een beetje water van de zee te vinden, want de zon scheen volop en het was best warm dus met al dat rennen hadden ze zo af en toe best wel dorst.

 

 

  
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

   

 

 

 

26-06-2014 Vandaag ook weer gewandeld op het strand de Houtenpaardjes, maar nu met Petra Chibharo en Shona afgesproken. Django en ik waren er iets te vroeg, dus heeft Django eerst nog in zijn uppie in de zee gebanjerd en aan het rennen geweest op het strand. Django houd dan tussendoor wel altijd heel goed in de gaten of hij zijn vriendjes dan al ziet aankomen. En toen Chibharo en Shona er eenmaal waren kon de echte pret beginnen, ze hebben ze hele wandeling leuk met elkaar gespeeld en aan het rennen geweest. Het was vandaag ook echt super mooi weer , dus was het extra genieten op het strand voor ons allemaal!

 

 


   


  


  Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 

  

 

 

 

25-06-2014 Vandaag gewandeld met Fender en Jones op het Houtenpaardjes strand. Het was inmiddels alweer een tijdje geleden dat Django met hun gewandeld had, en de 3 mannen waren dan ook weer heel blij om elkaar te zien. Was dikke pret met elkaar, maar wat een clown is die Jones toch die gaat altijd echt helemaal uit zijn dak op het strand, en heeft dan ook weer heel wat kilometertje op het strand en in de zee geraced met Django en Fender maar ook gewoon in zijn uppie. Was weer een leuke en gezellige wandeling, dit keer ook wat zwart/wit foto's gemaakt van de 3 mannen.

 

 

  

 

  

 
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 


 

 

 

 

Jaja ook Django doet mee aan de Loom bands hype, hij heeft een mooie ketting gekregen van Lizzy die zij speciaal voor Django gemaakt heeft.

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

21-06-2014 Afgesproken bij de Elzen met Miranda en Sipho, en wat waren Django en Sipho weer blij om elkaar te zien. Die 2 zijn echte vrienden en hebben echt altijd zoveel plezier met elkaar, en ook deze wandeling zijn ze de hele tijd en dat is dan zo bijna 2 uur aan het rennen, spelen en rellen geweest. Maar omdat Sipho nog wel steeds aan het herstellen is van zijn operatie moeten we de mannen zo nu en dan wel even wat afremmen, maar het lijkt wel of Django vandaag zelf ook door had dat Sipho zijn schouder nog niet teveel mocht overbelasten. Want Django ging zich om het laatst steeds heel klein maken en dus laag bij de grond blijven zodat Sipho niet omhoog hoefde te springen om bij hem te kunnen, was echt zo'n leuk en lief gezicht.Op het laatst bij het water kwam er ook nog een Akita pup op Django en Sipho af om ook met hun mee te spelen, de beide mannen hebben zich super lief en rustig gedragen tegenover de pup. Was weer een hele leuke gezellige wandeling!

 

 

  

 


  
Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 


 

  

 

 

 

18-06-2014 Vandaag gewandeld op het strand van Oostvoorne met Chibharo en Shona erbij, het trio heeft zich weer lekker vermaakt met elkaar. Van deze wandeling niet veel foto's gemaakt, want Petra en ik hadden het te druk met bij klesten na haar vakantie.Na de wandeling lekker met Petra wezen lunchen bij restaurant Eus in Oostvoorne.Was weer gezellig en genieten vandaag!

 

 

  

 

  

 

  

 

 

 

  

 

 

 

03-06-2014 t/m 13-06-2014 In deze periode bestond "mijn" roedel uit 3 lieve fantastische kanjers van Ridgebacken, Chibharo, Shona en Django!!! Maarten en Petra waren namelijk lekker op vakantie naar Frankrijk en hadden mij gevraagd om Chibharo en Shona ook op tehalen voor de strand wandelingen. Nou en daar heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd. Al vanaf de 1ste wandeling was het genieten met elkaar op het strand zowel voor hun als voor mij, wat een pret hadden ze met zijn 3tjes de hele tijd met elkaar jagen op de konijntjes , fazanten, ganzen en hazen en natuurlijk ook heel veel spelen en rellen met elkaar. Doen ze normaal natuurlijk ook allemaal wel met elkaar als we gezamelijk gaan wandelen, maar tijdens deze wandelingen was het echt extreem hoeveel en leuk ze met elkaar bezig waren. En wat voelde ik me veilig op het strand met deze 3 kanjers om me heen, want als er maar iemand in de richting van mij kwam dan kwamen ze alle 3 dicht bij mij lopen om even duidelijk aan te geven aan de andere dat ze dus niet te dicht bij mij moesten komen. Alle keren dat we naar het strand geweest zijn in deze periode was het mooi weer soms gewoon erg warm, dus heb ik niet alleen maar leuke foto's kunnen maken maar ook nog een aantal mooie foto van Chibharo, Shona en Django en ook een aantal foto's met hele lange tongen erop wat veroorzaak werd door de warmte in combinatie met hun activiteiten. Voor mij hadden Maarten en Petra nog wel veel langer op vakantie gemogen, want alles is echt super verlopen tijdens hun afwezigheid. Wat ook zo leuk was, ik hoefde maar 1 naam te roepen maakte niet uit welke of ze stonden alle 3 voor mij. Dus Maarten en Petra ga de volgende keer maar weer lekker op vakantie ik zorg wel voor jullie schatjes!!!

 

 

 

Django

 

 

Chibharo

 

 

Shona

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  


************************************************

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

  

 

  

 

  

 

**************************************************  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

   


  


  ************************************************

 

  

   


    


  


    


************************************************

 

  

 

  

    


   


   


      


   
Meer foto's van "mijn" roedel tijdens deze periode klik op de onderstaande foto

 


 

 

  

 

 

 

27-05-2014 Op het strand van Oostvoorne weer een leuke wandeling gemaakt met Petra, Chibharo en Shona. De 3 musketiers hebben zich vandaag vooral vermaakt met rennen, graven en vooral gek doen, en daar hebben Petra en ik dan weer van mee mogen genieten!

 

  

 

  

 

  Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

  


 

19mei t/m 25mei 2014 Een week op vakantie geweest in Valkenburg. Het was de hele week prachtig weer , dus hebben we iedere dag s'morgens en aan het eind van de middag een leuke wandeling met Django in het bos aan de overkant van het bungalowpark gemaakt. Tijdens de wandelingen heeft Django verschillende dieren ontmoet en sommige ook vriendelijk begroet. We zijn ook nog een dag naar het Drie Landen Punt geweest om daar een lange leuke wandeling met Django te maken. En natuurlijk heeft Django zich deze vakantie ook weer perfect gedragen in het restaurant en op de terrasjes. Zowel Django als ik hebben weer volop genoten van deze heerlijke week in Valkenburg!

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

  


 

13-05-2014 Vandaag is Django zijn vriendinnetje Shona jarig, 2jaar is ze geworden en dat hebben we natuurlijk gevierd met een verjaardagswandeling op het strand en natuurlijk had Django ook een cadeautje voor Shona. Toen we bij het strand aankwamen en de Django de auto uitkwam zat er voor de auto al gelijk een konijntje op ons te wachten. Dus dat was natuurlijk dikke pret voor Django en Shona want die gingen gelijk achter het konijntje aan zo door de bosjes heen, gelukkig komen ze altijd na een tijdje wel weer bij ons terug ze hebben dan ook altijd een heel blij volmaakt bekkie. Na de jacht van onze boefjes zijn we lekker het strand op gegaan, het was lekker weer met een heerlijk zonnetje dus dat maakte de verjaardagswandeling extra feestelijk. Het trio heeft ook weer leuk met elkaar gespeeld en waren weer helemaal tevreden toen we het strand na 1,5 uur weer verlieten. Bij de auto heeft Shona haar cadeautje van Django gekregen, ze mocht het natuurlijk pas thuis open maken en er samen met Chibharo lekker van gaan smullen. Was weer een leuke en gezellige wandeling!

     


Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

  

 

 

07-05-2014 Vandaag op de Soesterduinen de verlate verjaardagswandeling van Jivy en Jaimy gemaakt, die waren allebei in april jarig geweest en dat moest natuurlijk nog wel gevierd worden. Het was helaas vandaag niet van dat hele mooie weer, heel af en toe liet de zon zich maar zien en ook zelfs nog een heel klein beetje regen gehad. Maar de vriendjes hebben zich perfect vermaakt hoor, vooral de zoekspelletjes bij de afgekapte boomstammen vonden ze weer erg leuk. Na de wandeling zijn Elles en ik nog heerlijk wezen lunchen, en natuurlijk zijn Django, Jivy en Jaimy ook mee geweest naar het restaurant en hebben zich daar weer keurig gedragen. Django had natuurlijk ook nog voor Jivy en Jaimy een cadeautje bij zich en daar waren ze allebei heel blij mee. Het was weer een leuke en gezellige dag vandaag met Elles en de hondjes!

 

  

 

 

                      

 

  

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

  


 

06-05-2014 Weer een leuke gezellige wandeling op het strand in Oostvoorne gemaakt met Petra Chibharo en Shona. Django en ik waren net iets eerder op het strand en dus heeft Django zijn vriendjes heerlijk start klaar liggend opgewacht, is altijd zo'n leuk gezicht als hij dat doet . En wat hebben ze weer een dikke pret gehad met zijn 3tjes, op een gegeven moment vonden Django en Shona het ook wel leuk om heerlijk door de modder te gaan rennen om daarna met hele zwarte vieze poten terug te komen bij ons. Maar gelukkig moeten we dan nog het hele stuk nog terug lopen over het strand waar ze nog volop met elkaar rennen en rellen waardoor hun pootjes van zelf weer schoon schuren , en ze dus gewoon weer schoon de auto in gaan gelukkig.

 

  

 

  

 

  

 

Voor meer foto's klik op de onderstaande foto

 

 

 

 
 


 

29-04-2014 Vanmiddag samen met Django gewandeld in het Kooiwalbos, waar Django weer lekker uit zijn dak is gegaan in zijn uppie. Blijft gewoon grappig om te zien hoe Django het ook heerlijk vind om alleen te rennen en dan helemaal happy te zijn.

 

 

  

 

  

 
Meer foto's in het album : Kooiwalbos 29-4-2014

  


 

23-04-2014 Vandaag op het strand van Hoek v Holland de verjaarsdagwandeling van Puck gemaakt, het ondeugende meisje is ook alweer 1 jaar geworden. Dus samen met Noor en Puck heeft Django er een feestje van gemaakt, door lekker te rennen in de duinen en rellen op het strand en koekjes en verkoeling zoeken in het water want doordat de zon ook volop scheen was het best wel warm. Wat ook wel een leuk moment was , was toen Django op een gegeven moment uit de zee kwam lopen en allemaal schuim aan zijn poten had zitten en zo over het strand liep en het net leek als of hij sokjes aan had. Na de wandeling had Django natuurlijk ook nog een cadeautje voor Puck, waar Puck helemaal blij van werd en zo was het dus een leuke verjaardagswandeling met zijn 3tjes.

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

Meer foto's in het album : Verjaardagswandeling Puck 23-4-2014

 

 


  

 

 

15-04-2014 Weer een leuke en gezellige wandeling met Petra Chibharo en Shona gemaakt op het strand. Het trio heeft weer veel lol met elkaar gehad, vooral Django en Shona hebben zich geweldig uitgeleefd door samen lekker te gaan coursen in het gras en achter de paaltjes waar ze eigenlijk helemaal niet mogen komen. Maar in de duinen zijn ze een hele tijd met zijn 3tjes bezig geweest, en aan het einde van de wandeling moesten Django en Chibharo toch Shona nog even pesten dat blijven de mannen toch ook een leuk spelletje vinden.

 

 

  

 

  

 

 

  

 Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona 15-4-2014

 

 

 

 
 

 

09-04-2014 Vandaag heeft Django zich geweldig leuk vermaakt met Chibharo, Shona, Jimmy en Lulu op het strand in Oostvoorne. Het begon al dat Shona en Django er gelijk al samen vandoor gingen om even lekker te gaan jagen, en dan daarna helemaal blij terug komen bij ons als of er niks gebeurd is. Daarna zijn ze met zijn allen aan het rennen en rellen geweest, en die Lulu kan dan wel klein zijn maar ze doet echt nergens aan onder hoor gewoon volop meedoen met alles niks is haar te gek. Echt de hele wandeling zijn ze allemaal volop in beweging geweest, en was het echt genieten voor mij en Petra en de honden.

 

 

  

 

  

 

  

 
   


   


   Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona, Jimmy, Lulu 9-4-2014

   

 

 

05-04-2014 Joehoe vandaag was het echt feest!!!! Django mocht eindelijk weer gaan wandelen met zijn vriend Sipho, en dan ook gelijk nog eens de verjaardagswandeling van Sipho vandaag. Dus wij waren al vroeger naar de Elzen gegaan om daar de voorbereidingen voor de verjaardagswandeling te doen, want ja Sipho was 1 jaar geworden dus daar hoort niet alleen een cadeautje bij maar ook ballonnen natuurlijk. Nou en toen Miranda er met Sipho aankwam was het ook echt gelijk feest ook zeg, wat waren de mannen blij om elkaar te zien. Lekker samen rennen en in het water koekjes zoeken en heel af en toe mochten ze samen ook even rellen, niet te veel natuurlijk want Sipho moet nog wel een beetje voorzichtig zijn met zijn schouder en dus niet overbelasten. Dus hebben we tussen door ook nog wel stukken aan de riem gelopen, maar ook dan hebben onze mannen het nog prima naar hun zin. En zo is het dus een leuke gezellige en zeer geslaagde verjaardagswandeling geworden!

 

 


 

  

 

  

 

  

    


   


   Meer foto's in het album: Verjaardagswandeling Sipho 5-4-2014
   

02-04-2014 Vandaag een leuke wandeling met de grote en kleine bende Chibharo,Shona,Jimmy en Lulu gemaakt op het strand van Oostvoorne. Het was al best wel warm op het strand dus de lange tongen kwamen al snel te voorschijn, maar ondanks de warmte hebben ze allemaal weer lekker gerend en gespeeld met elkaar.

 

 

  

      


Meer foto's in het album: Strandwandeling Chibharo, Shona, Jimmy, Lulu 2-4-2014

 

 

 

  

 

 

 

De 3 mannen lekker aan het genieten van de zon

 

  

 

 

01-04-2014 Afgesproken met Petra Chibharo en Shona bij het Houtenpaardjes strand. Wij waren er iets te vroeg dus moest Django nog even wachten op zijn vriendjes Chibharo en Shona, maar gelukkig was er nog een andere hond op het strand waar hij lekker mee kon rennen tot dat zijn vriendjes er waren. En toen Chibharo en Shona ook op het strand gearriveerd waren kon de pret met elkaar weer beginnen, het blijft gewoon iedere keer weer zo leuk om te zien hoe blij ze zijn als ze elkaar weer zien en hoe leuk ze met elkaar omgaan. Was dus weer genieten met ons trio vandaag op het strand!

 

 

  

 

  Meer foto's in het album: Strandwandeling Chibharo, Shona 1-4-2014

 


 

  


 

30-03-2014 Vandaag met Natacha Fender en Jones afgesproken op het strand van Hellevoetsluis, het was echt super mooi weer en ook al best wel druk met allerlei mensen die op het strand lagen. Maar daar hebben onze mannen zich totaal niks van aangetrokken , ze zijn heerlijk uit hun dak gegaan want het was vandaag tenslotte voorlopig weer de laatste keer dat we op dit strand mochten wandelen dus daar hebben ze dan ook volop gebruik van gemaakt. Ondanks de warmte zijn Django en Jones eigenlijk steeds aan het rellen geweest met elkaar en achter elkaar aan het rennen geweest in de duinen, maar ook tussendoor natuurlijk een aantal keer heerlijk de zee in geweest met zijn allen om weer even aftekoelen. Ook was vandaag de actie koekjes opvangen vanuit het water weer volop leuk, en daar hebben ze alle 3 dan ook weer genoeg koekjes mee gescoort. Was weer een heerlijk leuke en gezellige wandelen met de 3 mannen!

 

 

  

    


      


   Meer foto's in het album: Strandwandeling Fender, Jones 30-3-2014

 

 

  


 

25-03-2014 Met Petra Chibharo en Shona op het strand van Rockanje gewandeld, het was heerlijk weer vandaag de hele tijd het zonnetje erbij gehad en toch bijna het hele strand voor ons alleen gehad. Django en Shona hebben zich vandaag echt weer volop uitgeleefd met rennen over het strand ze konden er geen genoeg van krijgen, Chibharo vond die 2 vandaag een beetje te druk en deed maar heel af en toe mee met rennen en rellen. We hebben weer lekker genoten van de wandeling met onze kanjers!

 

 

  

   


Meer foto's in het album: Strandwandeling Chibharo, Shona 25-3-2014

 

 

  

 18-03-2014 Op het strand van Oostvoorne gewandeld met Chibharo,Shona,Jimmy, en Lulu helaas geen zonnig weer vandaag. Allemaal lekker in de duinen aan het rennen en rellen geweest, dus volop dikke pret gehad met elkaar tijdens de wandeling.

 

 

  

 

  

 

     


   


Meer foto's in het album: Strandwandeling Chibharo,Shona,Jimmy,Lulu 18-3-2014

 

12-03-2014 Hele leuke wandeling gemaakt op het strand van Hellevoetsluis met Chibharo, Shona, Jimmy, Lulu en Max (een chihuahua), het was de eerste keer dat Django en ik Lulu zagen maar wat een leuk lief ondeugend puppe meisje is dat zeg! Het was al best wel warm vandaag op het strand dus de honden zijn regelmatig de zee in gegaan voor verkoeling en natuurlijk koekjes zoeken in het water, maar toen we eenmaal in de duinen liepen konden Django, Shona en Chibharo het toch niet laten om ook lekker de heuvels op en af te gaan racen. Jimmy en kleine Lulu deden af en toe op hun manier mee, was echt super leuk om te zien hoeveel pret ze allemaal met elkaar hadden. Max deed gewoon lekker waar hij zelf zin in had en liep dus voor of achter ons en ging overal op af, wel is hij lekker met de rest de zee in geweest. Na de wandeling zijn Petra en ik heerlijk en gezellig wezen lunchen bij Aan Zee in Oostvoorne, waar we gewoon lekker buiten op het terras konden genieten van de zon en onze lunch. En waar Django ook heerlijk op zijn kleedje in de zon heeft liggen slapen.

 

 

  

 

  

 

  

 

 

   


   


   


   Meer foto's in het album: Strandwandeling Chibharo, Shona, Jimmy, Lulu, Max 12-3-2014

 

 

 05-03-2014 Vandaag een leuke en gezellige wandeling met Elles, Jivy en Jaimy gemaakt in het Paardenbos . Het was voor Django weer een hele nieuwe omgeving dus die had het heel druk met allerlei nieuwe luchtjes en ontdekkingen op doen, ook is Django nog even achter 2 paarden met ruiters aangerend. Maar gelukkig na dit alles had Django ook nog tijd en zin om lekker met Jaimy door de vele bladeren te rennen en de heuvel open af te gaan, Jivy deed hier niet aan mee hoor die had meer oog voor mij en de koekjes maar heeft ook wel lekker op zijn gemakkie mee gewandeld met Django en Jaimy. Na de wandeling die weer bijna 2 uur heeft geduurd zijn Elles en ik lekker wezen lunchen bij het theehuis 't Hooge Erf, en Django heeft zijn eigen natuurlijk weer voorbeeldig gedragen tijdens onze lunch! Het was weer een geslaagde dag voor ons allemaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album: Wandeling Jivy, Jaimy 5-3-2014

 

 

 

  

 

04-03-2014 Vandaag hadden we met Margreet, Noor en Puck afgesproken op het strand van Hoek van Holland, om daar de verjaardag van Noor te vieren.Wij waren iets te vroeg aanwezig, dus toen hebben we in de tussentijd nog even een aantal foto's van Django in het hoge riet gemaakt. Het was een hele leuke verjaardagswandeling waarbij zelf de zon lekker scheen en het trio heeft de hele tijd dikke pret gehad met elkaar, lekker volop rennen in de duinen en rellen op het strand. Na de wandeling had Django natuurlijk ook nog een cadeautje voor Noor, en Django kreeg een hele lekkere traktatie van Noor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Verjaardagswandeling Noor 4-3-2014

 

 

 

  

 

 

19-02-2014 Django heeft vandaag weer heerlijk en vooral relaxe van het zonnetje zitten genieten

 

 

 

 

 

 

  

 

18-02-2014 Afgesproken met Petra Chibharo en Shona op het strand van Hellevoetsluis, het was vandaag helaas erg bewolkt en best wel fris aan het strand. Maar daar hebben Django Chibharo en Shona totaal geen last van gehad, die zijn de hele tijd heerlijk en leuk met elkaar aan het rennen geweest in de duinen en hebben weer dikke pret met elkaar gehad. Django moet helaas na vandaag eerst weer 3weken wachten voor hij weer kan wandelen met zijn grote vriend Chibharo en lieve vriendinnetje Shona, ze gaan namelijk over een paar dagen lekker op vakantie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona 18-2-2014

 

 

  

  

 

 

16-02-2014 Met Natacha en Jones gewandeld op het strand van Hellevoetsluis, het was heerlijk weer en ook best wel druk op het strand met mensen en heleboel verschillende rassen honden van klein tot groot en dan bedoel ik ook echt groot! Maar de omgang tussen alle honden verliep leuk en goed, en er werd tussendoor ook gespeeld met zijn allen. Django en Jones hebben zich echt super vermaakt en uitgeleefd met elkaar in de duinen ze wisten gewoon niet van ophouden waren de hele tijd samen aan het rellen en spelen. Was weer een hele leuke en zonnige wandeling!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Jones 16-2-2014

 

 

 

  

 

 

11-02-2014 Een leuke wandeling met Chibharo, Shona en de kleine Jimmy gemaakt op het strand van Hellevoetsluis. Het was voor Django en mij de eerste keer dat we met Jimmy erbij zijn gaan wandelen, maar wat een heerlijk en leuk puppy is die Jimmy! Ze hebben zich ook allemaal leuk vermaakt op het strand en in de duinen, Jimmy hield zich in het begin van de wandeling nog een beetje rustig maar na een tijdje kwam ook hij lekker los en zo hebben we met zijn allen volop genoten van deze wandeling. We hopen in de toekomst nog vaker met Jimmy erbij te mogen wandelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona, Jimmy 11-2-2014

 

 

 

  

 

 

04-02-2014 Heerlijke leuke wandeling gemaakt op het strand van Rockanje met Petra Chibharo en Shona. Django, Chibharo en Shona hebben zich weer uitstekend vermaakt met rellen spelen en rennen op het strand, is echt zo leuk dat ze de laatste tijd weer volop met zijn 3tjes een echt team zijn en dus de hele wandeling met elkaar dikke pret hebben. De zon scheen vandaag ook weer volop en dan geniet je nog extra van zo'n leuke wandeling op het strand en krijg je ook al echt het voorjaars gevoel, en dan te bedenken dat we vorig jaar om deze tijd gewoon sneeuw hadden en de honden met hun jassen aan op het strand liepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona 4-2-2014

 

 

 

  

 

 

 

03-02-2014 Vandaag met Margreet Noor en Puck afgesproken op het strand van Hoek van Holland, het was een hele leuke en gezellige wandeling met weer heerlijk het zonnetje erbij! S'morgens eerst een flinke wandeling over het strand gemaakt, daar heeft het drietal zich volop uit kunnen leven en dikke pret met elkaar gehad. Noor en Puck hebben allebei hun uiterste best gedaan om Django voor hun alleen te krijgen. Django en Noor zijn al dikke vriendjes met elkaar vanaf het eerste moment, maar kleine Puck vind Django ook heel leuk en pikt hem dan ook regelmatig in van Noor wat Noor dan natuurlijk niet leuk vind en dat dan ook wel laat merken en op die manier vermaken ze zich dan lekker met rennen spelen en rellen met elkaar. Tussen de middag zijn we lekker gaan lunchen bij strandclub Zwoel. En terwijl Margreet en ik lekker hebben zitten eten, zijn Noor Puck en Django er lekker bij gaan liggen en hebben zich dus alle drie keurig gedragen. Na de lunch zijn we weer terug door de duinen gewandeld en heeft het trio zich daar ook nog een uur vermaakt. Zowel Margreet en ik als Django Noor en Puck hebben heerlijk genoten deze wandeling!

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Noor, Puck 3-2-2014

 

 

 

  

 

 

 

29-01-2014 Vandaag met Petra Chibharo en Shona gewandeld op het autostrand in Oostvoorne, het was een lekkere droge wandeling met zelfs het zonnetje erbij. Django Chibharo en Shona hebben heerlijk en leuk met elkaar gespeeld en aan het rellen en rennen geweest op het strand en door de duinen. Django en Shona zijn ook verschillende keren weer samen achter in de duinen verdwenen zoals ze eigenlijk iedere keer doen als we op dit strand lopen, en wat ze dan daar achter in die duinen nou precies gaan doen weten we nog steeds niet maar ze komen iedere keer na een tijdje wel samen met een heel blij koppie weer terug gerend naar ons dus dat het daar leuk is dat is wel duidelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona 29-1-2014

 

 

 

  

 

 

 

22-01-2014 Vandaag echt een super leuke en gezellige strandwandeling gemaakt met Petra Chibharo en Shona erbij op het strand van Rockanje!!! Wat hebben Chibharo Shona en Django een dikke pret gehad zeg tijdens de hele wandeling, de hele tijd samen rellen en rennen over het strand. Django en Chibharo waren vandaag ook een echt team samen en hadden het voorzien op Shona, en die heeft het dan ook zwaar te voorduren gehad met de 2 mannen. Maar gelukkig is Shona een pittige tante en heeft ze het goed op kunnen lossen en regelmatig haar allerliefste glimlach aan de mannen laten zien en zo dus ook gewoon dikke pret gehad met de mannen. Na de wandeling zijn Petra en ik nog gaan lunchen bij Eus in Oostvoorne, en ook dat was weer gezellig en erg lekker. En Django heeft tijdens de lunch heerlijk op zijn plaatsje naast onze tafel liggen slapen en zijn eigen dus weer perfect gedragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona 22-1-2014

 

 

 

  

 

 

16-01-2014 Vanmiddag een wandeling door de polder gemaakt om vervolgens op de terugweg op visite te gaan bij Oma, en omdat het ook weer regende hadden we Django zijn regenjas aangedaan omdat hij anders helemaal nat aan zou komen bij Oma. Bij Oma moeten we altijd eerst in de lift om bij haar boven te komen, en die lift dat vind Django ook helemaal geweldig. Toen wij net bij Oma waren kwam Kaska ook bij Oma op visite, Kaska is een bouvier van 15,5 jaar oud. Django en Kaska hadden elkaar nog nooit eerder ontmoet maar het ging gelijk perfect tussen die twee, Django begreep in het begin alleen niet zo goed waarom hij niet met Kaska mocht spelen en dat we zeiden dat hij rustig bij haar moest doen omdat ze al een omaatje was. Maar na een tijdje had hij het wel door en hebben ze zich samen vermaakt door allemaal lekkere koekjes bij Oma te scoren. Helaas geen fotocamera bij ons dus de foto's zijn gemaakt met me mobiel en dus niet zo goed van kwaliteit!

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

15-01-2014 Vandaag hadden we met Petra Chibharo en Shona afgesproken op het strand de 2de Maasvlakte om daar de verjaardagswandeling van Chibharo te gaan maken. Toen we van huis wegreden was het nog droog maar onderweg begon het al te regen en eenmaal bij het strand aangekomen kwam de regen met bakken uit de hemel. Op het strand zelf stond er ook nog eens heel veel wind en met die regen erbij voelde de temperatuur al gauw als -2gr aan, in een paar minuten tijd waren we dan ook allemaal zeiknat geregend en helemaal verkleund van de kou. Chibharo Shona en Django hebben in het begin nog wel even met elkaar gespeeld , maar ook bij hun was de pret snel verdwenen en wilden ze eigenlijk alleen nog maar zo snel mogelijk terug naar de auto. En zo heeft de verjaardagswandeling van Chibharo ook helaas maar net iets meer als een half uurtje geduurd en is het letterlijk in het water gevallen. We hadden natuurlijk nog wel een cadeautje voor Chibharo bij ons, dus dat hebben we bij de auto snel gegeven en dat heeft Chibharo thuis opengemaakt en gelukkig heeft hij er ook lekker van gesmikkeld en maakte dat zijn verjaardagswandeling weer een beetje leuk voor hem. Django is toen hij eenmaal thuis was op de bank gekropen met een fleecedeken over zich heen en is daar ook niet meer vanaf gekomen voor de avond wandeling.

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

12-01-2014 Het leek wel voorjaar vandaag met dat heerlijke weer!!! S'morgens eerst lekker in de tuin genoten van de zon, en s'middags lekker weer vanaf ons huis naar het Kooiwalbos gelopen. En je zou toch verwachten dat het in het Kooiwalbos heel druk zou zijn nu met dat heerlijke weer, maar nee hoor we zijn helemaal niemand tegen gekomen daar. Maar gelukkig kan Django zich ook altijd heel goed vermaken met zijn onzichtbare vrienden en heeft hij zijn eigen dan ook perfect vermaakt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Django samen met zijn grote vriend Guusje in dromenland op de bank

 

 

 

  

 

 

 

05-01-2014 Het was vandaag weer een mooie dag en de zon scheen ook dus zijn Django en ik vanaf ons huis naar het Kooiwalbos gelopen. Bij het Kooiwalbos aangekomen waren wij dus niet de enige die daar gingen wandelen, allemaal andere honden liepen er zowel grotere als kleinere rassen en dus heeft Django lekker met allerlei verschillende honden kunnen rennen en spelen. En tijdens de momenten dat we samen waren heb gelijk weer een aantal  foto's van Django alleen kunnen maken! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

HAPPY NEW YEAR

 

 

 

 


 

BELEVENISSEN 2013

 


 

 

 

Oudjaarsviering 2013 - 2014  Gelukkig is Django totaal niet bang van vuurwerk, het maakt hem echt niks uit al die herrie en knallen. Het is zelfs zo dat als we buiten liepen en er werd vuurwerk afgestoken dat hij dan gewoon heel relaxed stil ging staan om er naar te kijken, je zou haast denken dat hij het eigenlijk wel mooi vind zeker als het om siervuurwerk gaat. Dus is ook deze jaarswisseling bij ons thuis weer super verlopen samen met zijn vriendin Jill!!! In het begin van de avond heeft Django samen met Jill diversen keren in de keuken gestaan om daar dan iets lekkers te scoren, want tja ze hadden natuurlijk wel gezien dat wij ook allerlei lekkers op tafel hadden staan om het feestelijk en gezellig te vieren dus dan hun natuurlijk ook. En toen het eenmaal twaalf uur was geworden en wij naar buiten gingen om naar het vuurwerk te kijken, zijn Django en Jill samen op de bank gekropen en hebben daar lekker slapend de jaarswisseling verder doorgebracht.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

  

 

 

31-12-2013 Vandaag hebben Django en Jill samen hun oudjaarswandeling op het strand van s'Gravenzande gemaakt. Het was helaas niet van dat hele lekkere weer, er stond een flinke koude wind het was zwaar bewolkt maar gelukkig hebben we het de hele wandeling wel droog gehouden. Django heeft weer een aantal flinke kilometers over het hele strand gemaakt, waarbij Jill hem dan echt zo na kijkt van jij bent echt gek. Maar natuurlijk heeft Django ook weer van alles uit de kast gehaald om Jill  aan het spelen en rennen te krijgen, en dat is hem dan ook een aantal keer weer gelukt. Ze hebben zich allebei weer prima vermaakt en vanavond gaan ze ook nog met elkaar bij ons thuis de jaarswisseling vieren!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

29-12-2013 Vandaag weer eens afgesproken op het strand in Rockanje met Natacha, Fender en Jones. Het was echt schitterd weer vandaag met volop zon waardoor er dus er veel mensen en andere honden op het strand liepen, maar ondanks de drukte hebben we heerlijk kunnen wandelen en de 3 mannen hebben zich prima vermaakt en weer volop pret met elkaar gehad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Kerst 2013  En bij kerst horen natuurlijk de kerstboom met cadeautjes eronder , en het is inmiddels de 3de kerst die Django bij ons mee maakt , en hij weet dan ook maar al te goed wat dat betekend. Zodra de cadeautjes onder de kerstboom liggen moet je Django echt de hele tijd goed in de gaten houden, want anders zijn alle cadeautjes al verdwenen en uitgepakt voor je het weet. En dan pakt hij echt niet alleen zijn eigen cadeautje onder de boom vandaan, nee Django denkt gewoon dat alle cadeautjes voor hem zijn. En toen het dan ook eenmaal kerstavond was en iedereen zijn cadeautjes mocht hebben, was Django ook niet meer te stoppen. Als hij maar even dacht dat het de katten niet lukte om hun cadeautje open te krijgen, dan stond hij er al bij of pakte het zelfs ook van hun af. Echt zo grappig om te zien hoe leuk Django en de katten het vinden om cadeautjes te krijgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


WIJ WENSEN IEDEREEN FIJNE KERSTDAGEN

 

&

 


EEN GELUKKIG, GEZOND, GEWELDIG 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

12-12-2013 Hieper de Piep Hoera Django is jarig!!! Alweer 4 jaar geworden mijn kanjer en daar gaan nog hopelijk heel veel jaren bij komen. En bij jarig zijn horen natuurlijk ook felicitaties, en kijk eens hoe leuk een digitale kaart voor Django van zijn vriendjes Jivy en Jaimy.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

31-08-2013 Vandaag vierde Nina en Sven hun verjaardag, en natuurlijk moest Django ook naar het verjaardagsfeestje van zijn vriendinnetje en zijn kleine vriendje! Dus voordat s'middags het echte grote feest zou beginnen is Django ook bij hun op bezoek geweest, met zijn feestmuts op en cadeautjes heeft Django hun verrast. Je had dat gezicht van Nina en Sven moeten zien toen ze Django aan zagen komen met zijn feestmuts op, en Django vond het natuurlijk ook allemaal weer leuk met Nina en Sven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

29-08-2013 Vanmiddag een hele leuke gezellige wandeling bij de Elzen gemaakt met Miranda en Sipho, Margreet, Noor en Puck! En wat zijn die Sipho en Puck toch een heerlijke lieve maar ook ondeugende puppy's, je kan ook echt aan alles zien dat het broer en zus van elkaar is. Het was wel warm vandaag dus ze hebben alle 4 best veel in het water gezeten, Django, Noor en Puck waren meer aan het slenteren en gek aan het doen in het water en opzoek naar de koekjes die in het water werden gegooit, maar Sipho was ook echt hele stukken lekker aan het zwemmen. En tussen de waterpret door hebben vooral Sipho, Puck en Django zich vermaakt met achter elkaar aan rennen en met elkaar rellen, en heel af en toe deed Noor daar ook aan mee. Op het eind van de wandeling gingen Sipho en Puck ook nog even helemaal lekker uit hun dak op het ruiterpad, echt zo grappig om te zien hoeveel pret ze daar met elkaar hadden. We hebben vanmiddag echt met zijn allen heerlijk genoten van deze wandeling!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Wandeling bij de Elzen Noor, Puck en Sipho 29-8-2013

 

 

 

  

 

 

27-08-2013 Vandaag hebben de 3 musketiers Django Chibharo en Shona zich weer heerlijk uitgeleefd met achter elkaar aan rennen door de duinen en op het strand van Oostvoorne. Altijd zo leuk om te zien dat dit echt drie dikke vriendjes van elkaar zijn en altijd volop pret hebbben met elkaar waar wij dan weer zo van genieten!!!

 

 

 

 

                               

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

14-08-2013 Vandaag Natascha en Boedha weer opgehaald om naar het strand in Rockanje te gaan, het was heerlijk weer en daar hebben we dan ook allemaal lekker van genoten. Django en Boedha hebben heel veel tijd door gebracht in de zee, en Boedha vond het geweldig om steeds naar mij toe te zwemmen in de zee. Ook zijn Django en Boedha nog samen een tijd aan het rellen geweest op het strand , aan het eind van de wandeling hadden ze zich allebei flink uitgeleefd en waren ze allebei heerlijk tevreden en moe. We zijn toen nog naar Oostvoorne gereden om daar lekker te gaan lunchen bij Aan Zee, en Django en Boedha hebben allebei lekker bij de tafel gelegen en zich dus perfect gedragen. Django had ook nog een cadeautje voor Boedha omdat ze gisteren 2 jaar is geworden!!!

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Boedha 14-8-2013

 

 

 

 


 

 

 

 

13-08-2013 Vandaag zijn Janneke en Jill weer met ons mee geweest naar het strand. Jill gaat al steeds meer wennen aan die gekke maffe actie's van Django en begrijpt Django's manier van spelen ook steeds beter en weet inmiddels dat al die geluiden die Django maakt tijdens het spelen niks betekend alleen maar dat hij het naar zijn heeft, Jill gaat zelfs al sommige dingen van Django overnemen. Ook nog een tijd samen volop waterpret in de zee gehad en natuurlijk koekjes opzoeken in de zee. En zo hebben ze zich dus allebei weer heerlijk vermaakt op het strand samen, Jill kwam de oranje plastic werkhandschoen ook nog tegen op het strand en daar was ze helemaal blij mee en heeft ze lekker gek mee lopen doen. Na de wandeling zijn we nog lekker wezen lunchen bij Sien eten&drinken in Oostvoorne, en daar hebben Django en Jill zich ook weer perfect gedragen!!!

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Jill 13-8-2013

 

 

 

  

 

 

09-08-2013 Vanmiddag zijn Django's kleine vriendinnetje Nina en kleine vriendje Sven weer op bezoek geweest! Django is echt dikke maatjes met hun, overal volgt hij hun. En  ja dan natuurlijk ook met zijn 3tjes op de foto.

 

 

 

 

 

S'avonds werd ook Boedha opgehaald door haar baasjes die weer terug van vakantie waren, dus ook Django en Boedha nog even samen op de foto voordat zijn vriendinnetje weer naar huis ging!

 

 

 

 

 

  

 

 

07-08-2013 Een leuke wandeling op het strand gemaakt met Natacha en Fender! Django, Fender en Boedha zijn vandaag echt helemaal uit hun dak gegaan met elkaar. Niks was te gek vandaag alles kon, ook de kleine dappere Boedha deed volop mee met rellen en rennen met de mannen. Op een gegeven moment waren Fender en Boedha samen zo wild en enthousiast de duinen in en naar beneden aan het rennen, dat Fender zo Boedha onderste boven liep. Boedha hing echt letterlijk even onderste boven in de lucht en kwam zo in het zand terecht, maar niks aan de hand hoor Boedha kwam weer overheind en ging weer vrolijk verder met de mannen. Natacha en ik hebben vandaag zo gelachen om dit maffe trio !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Fender, Boedha 7-8-2013

 

 

 

  

 

 

 

06-08-2013 Vandaag echt zo'n leuke geweldige wandeling op het strand gemaakt met Petra Chibharo Shona, Bob en Cayenne en Boedha en Django!!! Het was voor het eerst dat Bob en Cayenne met ons mee gingen wandelen, Cayenne was als klein puppy al een heerlijk hondje die wel van uitdagen hield. Nou en dat uitdagen heeft ze dan vandaag ook echt wel gedaan, haar keus viel vooral op Boedha. Die 2 hebben echt de hele wandeling dikke pret samen gehad en zijn ook bijna de hele tijd samen aan het rellen geweest. Ook kwam Cayenne steeds even bij Django kijken en ging ze ook stoer op haar manier achter hem aan de zee in, of kwam ze even bij hem kroelen en een enkele keer durfde ze Django ook uit te dagen om te spelen. Het was vandaag ook best al vroeg warm op het strand dus hebben ze ook heel veel waterpret met zijn allen gehad. En natuurlijk hebben Chibharo en Django ook Shona weer even samen geplaagd, en oooow dan kan Shona zo nijdig worden als ze dat doen. Maar ze hebben ook nog een tijdje leuk met zijn 3tjes heerlijk over het strand aan racen geweest, we hebben echt allemaal genoten van deze wandeling. En op het laatst gingen Boedha en Cayenne ook nog samen spelen met een meeuw, ze liepen echt vol trots met de meeuw in hun bek over het strand te rennen als of ze hem echt uit de lucht gevangen hadden ( terwijl ze hem dus gewoon levenloos op het strand gevonden hadden) wat een lol hadden die 2 zeg en wij natuurlijk ook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona, Cayenne, Boedha 6-8-2013

 

 

 

  

 

 

30-07-2013 Ook vandaag weer een gezellige en leuke strandwandeling gemaakt met Chibharo, Shona en Boedha. En wat hebben ze dikke pret gehad met zijn vieren, lekker met elkaar rennen en rellen. Echt zo leuk om te zien hoe ze dan met elkaar omgaan en dat het ook helemaal niet uitmaakt of je nou groot of klein bent het is gewoon 1 groot feest voor ze met elkaar!

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona, Boedha 30-7-2013 

 

 

 

  

 

 

28-07-2013 Vanmorgen vroeg vertrokken naar Rotterdam om daar mee te gaan doen met de RRCN Coursing. Django zou vandaag eigenlijk met zijn vriendin Noor gaan coursen maar helaas hadden die moeten afzeggen, waardoor Django nu dus alleen moest gaan coursen. Ik had gelijk al het idee dat Django dat dus niet zou gaan doen, maar oke we gaan er gewoon voor en we zullen wel zien. Dus toen we eenmaal aan de beurt waren stonden we samen helemaal start klaar, wachtend tot de lure voorbij zou komen en we het startsein zouden krijgen. En toen we dat sein hadden gekregen ging Django in eerste instantie ook wel van start , maarja omdat hij dan niemand heeft om samen mee te rennen gaat hij achterom kijken en dan ziet hij mij dus blijven staan bij de start en dan kan er maar 1 ding bij hem opkomen en dat is keurig netjes terug naar het vrouwtje rennen. En wat is hij dan blij als hij dat doet en weer bij me is, en ja ik kan eigenlijk ook alleen maar trots op mijn kanjer zijn want wat is er nou mooier een hond die voor zijn baasje kiest!!! Met de middag ronde hebben we dan ook niet meer mee gedaan, het werd toen ook al aardig warm en ik wist toch dat Django niet zou gaan coursen. En Django vond het ook wel best zo die is samen met zijn vriendinnetje Shona achterin onze auto gaan liggen en die twee hebben zich prima vermaakt op die manier, wij baasjes hebben nog lekker gezamelijk geluchnd en na de lunch heeft Shona haar coursing ronde nog gedaan. Maar ook Shona keerde halverwege om en ging terug naar haar vrouwtje, en daarna zijn we lekker naar huis gegaan zodat Django daar weer lekker met zijn kleine vriendinnetje Boedha kon gaan spelen. Het is wel weer een hele gezellige dag geweest en het was super leuk om iedereen weer te zien en om te genieten van de andere Ridgebacks die wel goed hun best hebben gedaan tijdens het coursen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

 
Voor alle foto's van de RRCN Coursing Rotterdam 2013 klik op de onderstaande foto!!!!!

 

 

 

 

 

 

  

 

 

24-07-2013 Een leuke wandeling op het strand bij de Houtenpaardjes gemaakt met Natacha en Fender, de hele wandeling zijn Django en Fender met elkaar aan het rellen geweest en de kleine Boedha deed er echt alles aan om ook met de mannen mee te kunnen doen. Het was zo grappig gezicht hoe ze met elkaar over het strand gingen, en hoe Boedha soms ook helemaal omver gelopen werd door de mannen maar dan gewoon weer heel stoer overheind kwam en weer volop mee ging rellen. Ze hebben zich echt alle drie ander half uur uitgeleefd en het strand "onveilig" gemaakt, maar wat een lol hadden ze met elkaar en Natacha en ik genoten volop van dit maffe stel samen!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Fender, Boedha 24-7-2013 

 

 

 

  

 

 

23-07-2013 Omdat het vandaag weer een warme dag zou worden, zijn we vanmorgen al heel vroeg gaan wandelen op het strand met Petra Chibharo en Shona. Ondanks dat het toch al best wel warm was op het strand zijn ze toch volop aan het rennen geweest met elkaar, ze zochten daarna wel steeds het water op om weer lekker af te koelen. Ook Boedha is vandaag voor het eerst de zee in geweest, ze heeft nog wel niet gezwommen maar wel een heel eind de zee in gelopen en op die manier kreeg ze toch ook heel af en toe een golf over haar koppie heen. Ook was vandaag koekjes zoeken en opvangen in de zee een leuke bezigheid voor allemaal. Het was een heerlijke en leuke wandeling, en op de terugweg door de duinen hebben we vandaag ook eindelijk de "wilde " koeien van dichtbij gespot ze liepen heerlijk tussen de bomen in de schauw vlak lang de wandelroute. Gelukkig wel al alle honden keurig aan de lijn want anders waren zeker Django en Shona er nog wel even achteraan gegaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona, Boedha 23-7-2013

 

 

 

  

 

 

17-07-2013 Met Margreet Noor en Puck afgesproken bij het Clingendeal bos, ondanks dat het vandaag een warme dag was hebben wij heerlijk gewandeld en was het goed te doen in de schaduw. De honden hebben zich dan ook lekker uitgeleefd, Puck is eigenlijk de hele tijd aan het rellen geweest met Boedha en Django maar op een gegeven moment had Noor dan ook eindelijk weer eens zin om met haar grote vriend Django te gaan rellen. Het was weer erg leuk om te zien hoe ze allemaal met elkaar bezig geweest zijn tijdens de hele wandeling, ik had ook best veel foto's gemaakt maar helaas waren deze bijna allemaal mislukt omdat de camera niet op de goeie stand had gestaan. Gelukkig nog wel een aantal foto die redelijk gelukt zijn.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

16-07-2013 Vandaag gewandeld op het strand bij de Houtenpaardjes met Petra en Chibharo, en Boedha onze logé is natuurlijk ook lekker mee geweest naar het strand. Het was best lekker weer en gelukkig nog niet echt druk op het strand, dus ze hebben zich lekker uit kunnen leven me elkaar. Boedha heeft ook goed haar best gedaan om de mannen bij te houden met rennen, ze heeft zich er alleen nog niet aangewaagd om ook de zee in te gaan dat heeft ze nog maar aan de mannen overgelaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

15-07-2013 t/m 09-08-2013 In deze periode waren de baasjes van Boedha op vakantie, en is Boedha dus 3,5 week bij Django wezen logeren! Boedha was nog nooit eerder bij ons thuis geweest, wel natuurlijk al diversen keren met ons mee wezen wandelen op het strand waar ze dan altijd dikke pret samen hadden. Maar nu ook in huis hadden ze dus dikke pret, echt van de eerste dag dat Boedha bij ons binnen kwam tot de laatste dag dat ze weer bij ons weg ging zijn Django en Boedha aan het spelen geweest samen. Het maakte hun niet uit of ze nou in de huiskamer waren of in de tuin spelen zouden ze met als gevolg dat me huis een aantal keren op zijn kop heeft gestaan. Maar het was wel iedere keer zo leuk om te zien hoe ze samen bezig waren en hoe dol ze op elkaar waren, Boedha mocht ook al vanaf de 3de dag bij Django in de mand slapen! Nou en dat zegt echt een hoop hoor, want de mand van Django is heilig en daar mogen eigenlijk alleen de katten soms in. Boedha heeft deze weken ook echt van alles wat ze hier mee gemaakt heeft genoten, en ging ook iedere dag mee met de wandelingen en heeft zo dus ook heel veel vriendjes van Django ontmoet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier onder nog 2 leuke filmpjes van Django en Boedha dat ze samen aan het spelen zijn

 

 

Klik op de foto's om de filmpjes te zien!!!

 

 

 

  

 

 

10-07-2013 Vandaag gewandeld bij de Put in Raamsdonkveer met Marijke Nash en Lubaya! Het was de eerste keer dat Django Nash en Lubaya ontmoeten maar het ging gelijk vanaf het eerste moment goed tussen het trio!!! Luby is echt een waterratje en is dus ook constant in het water te vinden, en na een tijdje lukte het haar om Django ook in het water te krijgen. Django vond Nash ook wel heel erg lief en wilden dan ook steeds Nash zijn oren wassen, maar dat wou Nash dus echt niet , hij vind alles best maar geen polonaise aan zijn hoofd ja. Het was al best wel warm vanmorgen dus is er niet echt veel gerend of gespeeld , maar ze hebben lekker op een leuke manier met elkaar gewandeld en natuurlijk met elkaar koekjes zoeken in het water. Marijke heeft ook nog een hele mooie foto van Django en mij gemaakt zonder dat we dat wisten, ben echt super blij met de hi5 foto!!!

 

 

 

 

 

 

 

meer foto's in het album : Wandeling bij de Put  Nash, Lubaya 10-7-2013

 

 

 

  

 

 

09-07-2013 Vandaag hadden we afgesproken met Elles Jivy en Jaimy in Baarn om daar te gaan wandelen bij de vijverroute. De vijverroute is echt een hele leuke wandeling in een bos met allerlei verschillende vijvers, waar de honden dan lekker in kunnen zwemmen en verkoeling kunnen zoeken. We hadden heerlijk weer vandaag op sommige stukjes ook nog best wel warm dus alle 3 zijn ze wel in de vijvers geweest. Je kan er echt eindelooos wandelen, alleen moet je wel rekening houden dat op sommige stukken ook fietsers voorbij komen en dat er ook een ruiterpad is en er dus weleens een paard voorbij kan komen. Django en Jaimy hebben weer lekker gerend en gek gedaan met elkaar, en Jivy vond Django ook weer erg leuk en ging dan ook dit keer dicht voor Django staan en dan allerlei lieve geluidjes voor Django maken echt zo leuk om te zien. Na de wandeling zijn Elles en ik nog lekker wezen lunchen in het Kasteel van Groeneveld, en omdat zowel Django Jivy en Jaimy zich bijzonder goed gedragen en natuurlijk ook een beetje van adel zijn *proest* mochten ze ook dit keer weer lekker mee. Was weer een leuke en gezellige dag zo !!!

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Wandeling vijverroute Jivy, Jaimy 9-7-2013

 

 

 

  

 

 

05-07-2013 Hele leuke wandeling gemaakt met Django's kleine vriend Sipho en Nuba in het Sandelingen park! Wat hebben Django en Sipho vandaag veel gespeeld zeg echt de hele tijd dikke pret, Nuba deed ook af en toe mee maar vond het ook wel prima om van een afstandje te kijken hoe de 2 mannen te keer gingen samen. Het was best wel warm vanmiddag dus zijn we eigenlijk de hele tijd bij de plas blijven hangen, Sipho was nog nooit eerder het water in geweest. Dus ja dat moest vandaag natuurlijk gaan gebeuren he, Django ging in het begin al steeds het water in om verkoeling te zoeken en dan stond Sipho ook wel langs de kant te kijken en vooral te wachten tot Django er weer uitkwam. Maar op een gegeven moment lukte het ons ook om Sipho het water in te krijgen, en ja hoor Sipho heeft ook echt een klein stukje gezwommen vandaag!!! Was echt een super leuke middag waarbij we de hele tijd om het stel hebben moeten lachen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Wandeling Sandelingen Sipho, Nuba 5-7-2013 

 

 

 

  

 

 

 

03-07-2013 Vandaag hadden we afgesproken met Margreet Noor en Puck bij de Broekpolder, het was voor Django de eerste ontmoeting met Puck maar het klikte meteen tussen die 2! Het ging eigenlijk zo goed en leuk tussen Django en Puck dat het eigenlijk best zielig was voor Noor want die was nu gelijk haar grote vriend kwijt. Puck mag dan nog wel klein zijn ze wist er wel voor te zorgen dat ze alle aandacht van Django kreeg, en zodra Noor een gelegenheid zag om met Django te kunnen spelen ging Puck er tussen staan te blaffen. Helaas hadden we niet van dat hele mooie weer en hebben we ook nog een paar kleine buitjes regen gehad, maar ondanks dat was wel weer een leuke en gezellige wandeling!

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Wandeling Broekpolder Noor, Puck 3-7-2013

 

 

 

  

 

 

02-07-2013 Vandaag zag Django na 6 weken zijn grote vriend Chibharo weer, we hadden vandaag af gesproken met Petra en Chibharo op het strand van Oostvoorne. En wat waren de mannen blij om elkaar weer te zien en genoten ook vooral van het feit dat het echt een 1 op 1 wandeling vandaag was, dus de hele wandeling oog voor elkaar. Was echt leuk om na zo'n lange periode de mannen echt weer eens als van ouds samen te zien spelen en rennen!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

08-06-2013 t/m 29-06-2013  Weer 3 heerlijke weken vakantie gevierd in Spanje, waar Django zijn eigen weer net als de andere jaren perfect vermaakt en uitgeleefd heeft!!! We hadden weer het zelfde vakantie huis , en zijn ook s'morgens weer lekker met Django naar het strand geweest en we hebben de dorpjes Monels, Pals en Santa Cristina d'Aro bezocht waar Django natuurlijk ook mee naar toe is geweest en net als ons ook alles bekeken heeft en daarna lekker na genieten op de terrasjes . Dit jaar had Django ook ontdekt dat het best ook wel leuk is om op de hagedissen in de tuin te jagen, alleen jammer dat die toch echt sneller zijn als Django en ook in de kleinste plekjes weg kunnen duiken maar hij hield zijn eigen er wel lekker mee bezig en was ook leuk om te zien hoe hij het deed. Ook stond hij iedere morgen trouw op Roland te wachten tot hij met de verse broodjes aan kwam, deze pakte hij dan door het hek aan en bracht ze naar de tafel en ook de krant bezorde Django ons s'morgens . Ja het was weer een zeer geslaagde en leuke vakantie met iedere dag de zon dus volop genieten!!!

 

 

 

Ons vakantie verblijf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Vakantie Spanje 2013

 

 

 

  

 

 

05-06-2013 Dolle pret op het strand van Oostvoorne samen met Fender. Ondanks dat het al best wel erg warm was vanmorgen waren de mannen weer volop met elkaar bezig. Eerst met elkaar door de duinen rennen, daarna lekker rellen in het zand , en daarna hadden ze ontdekt dat samen rollend rellen in het gras ook best leuk was en nog verkoelend ook. Was zo grappig om te zien hoe die 2 daar tussen het hoge gras dikke pret met elkaar hadden.

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Fender 5-6-2013

 

 

 

  

 

 

04-06-2013 Vandaag is Django voor het eerst wezen wandelen met Sipho! We zijn naar het Kooiwalbos gegaan, de zon scheen volop dus heerlijk weer om te wandelen. Sipho was tijdens deze wandeling echt Django's zijn schaduw, hij volgde Django echt overal. Tijdens de wandeling kwamen we ook nog een jonge Boerboel tegen, in het begin vond Sipho deze nog best wel spannend en liet hij Django er maar eerst op af gaan. Maar toen hij eenmaal zag dat dat goed ging is hij er ook heel stoer op af gestapt en hebben ze een hele tijd samen leuk gespeeld. Tijdens het spelen van die 2 hield Django wel alles goed in de gaten of zijn kleine vriendje geen pijn aan gedaan werd, en heel af en toe speelde ze ook met zijn 3tjes. Aan het eind van de wandeling nog even bij het strandje gezeten zodat Django en Sipho daar ook nog lekker in het zand konden spelen, het was alleen wel jammer dat Sipho nog niet het water in mocht omdat hij nog niet alle entingen heeft gehad. Want als het Sipho had gelegen was hij wel zo het water in gegaan hoor, het is echt een ondernemend ridgebackie. Na de wandeling zijn Miranda en Sipho nog met ons mee naar huis gegaan, waar Sipho dus ook nog kennis gemaakt het met onze katten en de vijver met de koi's heeft bewonderd. Het was een leuke en gezellige wandeling, en Sipho is echt een heerlijk leuk ondeugend mannetje!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Wandeling Kooiwalbos Sipho 4-6-2013

 

 

 

  

 

 

01-06-2013 t/m 02-06-2013 Dit weekend is Jill bij ons wezen logeren, en hoewel Jill hier nog nooit eerder was geweest zonder haar baasjes is het allemaal perfect verlopen deze 2 dagen! Zaterdags zijn we naar het strand in Oostvoorne geweest, helaas was het daar niet zo zonnig als het bij ons in Barendrecht was maar Django en Jill hebben zich er wel goed vermaakt samen en de rest van de dag hebben ze samen in de tuin door gebracht in het zonnetje. En zondag zijn we s'morgens al vroeg wezen wandelen in het Kooiwalbos, bij deze wandeling scheen wel lekker de zon en zijn ze dus ook allebei het water nog in geweest bij het strandje wat daar ook is. Ja Django en Jill hebben dit weekend samen bewezen dat ze niet alleen op het strand leuk met elkaar kunnen opschieten maar dus ook gewoon bij ons in huis en ook met elkaar de nacht door kunnen brengen!!!

 

 

 

Meer foto's van dit weekend in het album : Jill logeren bij Django

 

 

 

  

 

 

29-05-2013 Vandaag met Janneke en Jill wezen wandelen op het strand bij de Houtenpaardjes. Helaas was het best wel fris op het strand en erg bewolkt en zelfs ook nog een korte bui regen gehad, maar Django en Jill hebben zich prima vermaakt en uitgeleefd en daar doen we het tenslotte voor. Na de wandeling zijn we nog lekker wezen lunchen bij Sien eten&drinken in Oostvoorne, en Django en Jill zijn natuurlijk ook mee geweest en hebben zich perfect gedragen!

 

 

   

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Jill 29-5-2013

 

 

 

  

 

 

23-05-2013 Vandaag zijn we naar Miranda en Danny geweest om daar kennis te maken met Sipho, en wat een heerlijk mooi lief puppy is Sipho zeg ik was op slag verliefd. Tuurlijk hadden we ook een cadeautje voor Sipho mee genomen, wat ook zeker in de smaak viel bij Sipho. Bij binnenkomst ging Django gelijk op Sipho af, en hoewel Django normaal best lomp en onbehouden kan zijn was hij nu heel rustig en lief naar Sipho. Sipho had maar heel even nodig om de kat uit de boom te kijken, hij volgde Django al snel en ging Django ook al uitdagen door naar hem te blaffen. Django vond Sipho erg leuk en lief dat kon je aan zijn hele houding en gedrag merken. Ja die 2 gaan wel vriendjes worden in de toekomst hoor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

22-05-2013 Op het strand bij de Houten Paardjes gewandeld met Chibharo en Shona, het was best lekker weer zonnetje scheen maar men wat stond er een harde wind zeg! Overal stoof het zand je om je oren en de stukken waar we tegen wind hadden daar moesten we echt ons best doen om vooruit te komen. Django en Shona zijn bijna de hele wandeling samen bezig geweest met rennen en rellen, het ging er soms echt hard aan toe tussen die 2. Chibharo vond het allemaal wel best die liep op zijn gemakkie mee, en deed heel af en toe even mee met het rellen maar voor de rest hield hij meer de koekjes in onze zakken in de gaten. Was weer een leuke en gezellige wandeling!

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo, Shona 22-5-2013

 

 

 

  

 

15-05-2013 Vandaag weer een leuke wandeling gemaakt met Fender op het strand van Hellevoetsluis. Je kan steeds meer merken dat Django en Fender echte vriendjes van elkaar aan het worden zijn, ze zijn bijna de hele wandeling met elkaar aan het rellen geweest. Het was helaas vandaag wel bewolkt en ook nog wel fris op het strand maar daar hebben de mannen niks van gemerkt, die hebben alleen maar dikke pret samen en zijn inmiddels echt aan elkaar gewaagt. Vandaag is het ook eindelijk gelukt om een foto te maken van het moment dat als Django het commando kus krijgt en dan omhoog springt om mij een kus te geven, zo gaaf dat hij dat doet!

 

 

 

 

  

Meer foto's in het album : Strandwandeling Fender 15-5-2013

 

 

 

  

 

14-05-2013 Hey groot feest vandaag, Django zijn "kleine" vriendinnnetje  Shona is 1 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden met een verjaardags strandwandeling!!! En bij zo'n eerste verjaardag horen natuurlijk ballonnen en cadeautjes, dus waren Django en ik vanmorgen al eerder dan dat we met Petra Chibharo en Shona afgesproken hadden op het strand om het daar echt feestelijk te maken voor Shona. En daar zat Django dan hoor op het strand met ballonnen en cadeautjes te wachten tot Shona eraan kwam. En toen Shona er dan ook aan kwam ging het feest gelijk van start, Shona rende gelijk op de cadeautjes af maar toen ze dichterbij kwam vond ze de ballonnen toch wel eng en keerde weer om en ging met Django spelen. Toen liep Chibharo ook naar de cadeautjes toe maar ook die vond de ballonnen wel wat spannend en liep er ook bij weg, dus ja toen ging Django uiteindelijk maar weer naar de cadeautjes toe en toen Shona dat zag kwam ze natuurlijk ook en vond ze het niet meer eng en konden we de cadeautjes gaan uitpakken. Nou en dat uitpakken was ook een feest hoor, ze werden alle 3 dol enthousiast en de cadeautjes werden bij Petra gewoon uit haar handen getrokken en opengemaakt. En er moest natuurlijk ook gesnoept worden van al dat lekkers wat uit het papier tevoorschijn kwam. Toen alles was uitgepakt en naar de auto was gebracht konden we aan onze wandeling beginnen, en dat was ook weer dikke pret met elkaar. Ze zijn aan het rennen geweest met zijn drieen en natuurlijk ook volop rellen met elkaar. Het was een hele leuke wandeling met zelfs het zonnetje erbij dus het was een geslaagde verjaardagswandeling!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : verjaardagswandeling Shona 14-5-2013

 

 

 

  

 

 

09-05-2013 Vandaag samen met Natascha Andre Joelle en Boedha naar het strand geweest, we hadden goed weer het zonnetje scheen alleen een beetje wind erbij. Het was niet zo druk op het strand maar zowel Django als Boedha hebben zich weer lekker uitgeleefd. Boedha is ook nog even lekker door dezelfde smerige zwarte drap gelopen als Django een aantal weken terug had gedaan, en kwam dus met dezelfde zwarte moterlaarzen terug als Django toen ook had alleen viel dat bij haar witte pootjes nog wat meer op haha. We hebben ook nog een stuk door de duinen gelopen, dat is wel grappig om tezien hoe Boedha dat met haar korte pootjes doet maar ze komt echt wel boven hoor. Django is natuurlijk in de duinen weer lekker aan het racen geweest en Boedha daar dan natuurlijk op haar manier achteraan, maakt haar niet uit hoor dat ze Django helemaal niet kan bij houden en meters achter hem blijft hangen ze heeft gewoon dikke pret. Na de wandeling nog gezamelijk wezen lunchen bij Sien eten & drinken, lunch was weer heerlijk en Django en Boedha hebben zich perfect gedragen!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Boedha 9-5-2013

 

 

 

  

 

 

 

08-05-2013 Joehoe vandaag was het eindelijk weer zover een wandeling samen met Shona! Na elkaar al een aantal weken niet gezien te hebben omdat Shona geblesseerd was aan haar poot, was het vandaag weer dikke pret voor Django en Shona. Wat waren die 2 blij om elkaar weer tezien, ze hebben zich dan ook weer geweldig uitgeleefd samen. Is altijd weer zo leuk om tezien hoe ze met elkaar omgaan, ze kunnen echt alles van elkaar hebben niks is te gek. En Django ging ook weer helemaal onderuit voor Shona, lekker op zijn rug liggen rollen in het gras voor de neus van Shona. Dit zie je Django bij andere honden echt nooit doen, maar bij Shona doet hij dit dus wel. De greyhound was er ook weer, dus daar hebben Django en Shona ook nog even lekker mee aan het racen geweest op het strand en in de duinen. Na de wandeling zijn Petra en ik nog lekker wezen lunchen bij Sien eten & drinken in Oostvoorne! We hebben daar weer heerlijk gegeten en Django en Shona hebben zich weer voorbeeldig gedragen terwijl wij lekker zaten te eten. Shona moest wel even checken wat Petra op haar bord had, want ja stel je voor dat het iets was wat niet goed voor haar was ofzo haha. Het was weer een leuke en gezellige wandeling en lunch!

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Shona 8-5-2013

 

 

 

  

 

 

 

04-05-2013 Vandaag heeft Django voor het eerst met Jivy en Jaimy gewandeld!!! We hadden met Elles Jivy en Jaimy afgesproken op het strand van Oostvoorne, het is altijd maar weer afwachten hoe het gaat tussen de honden bij zo'n eerste ontmoeting. Maar vanaf het moment dat Django Jivy en Jaimy los mochten op het strand klikte het meteen tussen hun. Django ging er gelijk van door met Jaimy en die 2 zijn dan ook een hele tijd samen aan het racen geweest, Jivy deed daar niet aan mee die heeft het allemaal op een afstand staan te bekijken. Maar toen Django en Jaimy weer eenmaal bij ons waren vond Jivy wel dat het nu zijn beurt was om met Django te spelen, en dat gebeurde dus ook. Wat ook heel grappig was dat Jivy op een gegeven moment echt voor Django ging staan en allerlei gekke geluiden ging staan te maken alsof hij een liedje voor Django aan het zingen was zo leuk vond Jivy hem, en Jaimy was ook helemaal weg van Django en deed ook van alles om maar aandacht van hem te krijgen ze ging zelfs helemaal uitgebreid relaxe liggen rollen voor Django. Is echt zo leuk en fijn om te zien en mee te maken als vreemde honden onder elkaar gewoon gelijk dikke pret met elkaar hebben, het is dan ook een hele leuke en gezellige wandeling met de zon erbij geweest. Na de wandeling zijn we nog met zijn allen wat wezen drinken op het terras bij Duinrand, Django Jivy en Jaimy gingen gelijk lekker languit in de zon liggen op het terras en hebben zich keurig gedragen. We gaan zeker nog een keer afspreken met Elles Jivy en Jaimy om te gaan wandelen!

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Jivy, Jaimy 4-5-2013

 

 

 

  

 

 

01-05-2013 Afgesproken met Margreet en Noor op het strand van Hoek van Holland. Het was weer een leuke gezellige wandeling vandaag met echt stralend weer, Margreet en ik hadden het tijdens het wandelen in de duinen echt warm. Django en Noor hadden daar natuurlijk helemaal geen last van, die 2 kunnen altijd zo leuk met elkaar spelen. Dat is eigenlijk al zo vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoet hebben, maar het was nu alweer een tijdje geleden dat we met elkaar gewandeld hadden en dan is de pret van die 2 nog groter ze bleven gaan en wisten niet van ophouden. De reden dat we al een tijdje niet afgesproken hadden was omdat Noor een scheur in haar oor had op gelopen en er dus hechtingen in zaten en dat moest dus eerst goed herstellen. Nou had Margreet vandaag ook nog een pleister op Noor haar oor gedaan om te verkomen dat de plek geraakt werd tijdens het spelen, maar helaas de pleister is niet blijven zitten tijdens het ruige spelen van Django en Noor en het ruwe plekje was dan ook weer een klein beetje open gegaan. Maar Noor zelf heeft daar niks van gemerkt hoor en heeft zich gewoon lekker uitgeleefd met haar vriend, waarschijnlijk zal het plekje op haar oor altijd wel een teer plekje blijven maar daar is helaas niks aan tedoen.

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Noor 1-5-2013

 

 

 

  

  

 

 

30-04-2013 Vandaag weer een wandeling gemaakt met Petra en Chibharo. Django en Chibharo hebben zich vandaag voorbeeldig gedragen, ze zijn niet wezen jagen zijn alleen maar samen aan het spelen geweest maar ook niet zoveel als anders en voor de rest heel dichtbij ons in de buurt gebleven zodat ze de koekjes in onze jaszakken goed in de gaten konden houden. En ja omdat ze tijdens deze wandeling dan ook zo lief waren hebben ze die koekjes natuurlijk ook wel van ons gekregen zo nu en dan.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

23-04-2013 Afgesproken met Petra en Chibharo op het strand van Oostvoorne, nou en jawel hoor we waren nog geen 3minuten op het strand of daar gingen de mannen als van ouds samen op jacht! Chibharo achter een fazant aan en Django in volle vaart al loeiend achter een konijn aan, Chibharo gaf het al vrij snel op en kwam op zijn gemakkie terug maar ja een konijn houd dat rennen natuurlijk heel lang vol en schieten gewoon de duinen in. En ja Django daar dan dus gewoon achteraan en ook de duinen in, maar ook Django kwam na een tijdje weer terug met zijn tong op zijn knieen en met een heel blij bekkie. Nou oke dat hebben we dan ook weer gehad ze zullen nu gelijk wel moe zijn en geen gekke dingen meer uit halen denk je dan, maar helaas dat was dus niet zo!. Na een tijdje gingen Django en Chibharo er weer samen vandoor, dit keer rende ze gewoon voor de lol naar de vogels toe die een stuk verder op zaten. Alleen jammer voor ons dat ze wel door een heel vies smoezelig zwart stuk zand gingen om bij die vogels te komen, en daarna dus met hele smerige zwarte poten vol trots naar ons toe gerend kwamen.Het leek wel of Django en Chibharo samen naar een kuuroord met een modderbad geweest waren, zo zagen ze er uit. Daarna hebben ze samen nog ook wel heel leuk gespeeld en de rest van de wandeling zich keurig gedragen. Op de terugweg van onze wandeling kwamen we ook nog een Greyhound tegen, die gelijk op Django af kwam en hem eigenlijk ook wel heel erg leuk vond. Maar Django wist nou eigenlijk niet zo goed of hij haar nou ook wel leuk moest vinden, hij was wel lief voor haar maar hij vond ze niet mooi geloof ik haha. Het was dus voor Petra en mij een wandeling vol verrassingen waar we toch ook wel om hebben kunnen lachen en ja de mannen die hadden gewoon weer eens een wandeling van hun leven met heel veel lol samen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo 23-4-2013

 

 

 

  

 

 

Een genietende Django in de tuin!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

18-04-2013 Vandaag gewandeld met Petra en Chibharo op het strand, Shona was er vandaag niet bij omdat ze een blessure aan haar voorpoot heeft en dus rust moet houden. Maar wat hebben we genoten van Django en Chibharo zeg tijdens deze wandeling, het was zo leuk om te zien dat de mannen elkaar weer helemaal terug gevonden hadden en weer net zo leuk samen speelde als in de tijd voordat Shona er was. Django en Chib waren weer echte vrienden en stonden dan ook weer regelmatig samen met elkaar te kroelen en van alles uit de kast tehalen om maar aandacht van elkaar te krijgen. We hebben dan ook besloten dat we vaker gaan wandelen met alleen Chibharo en Django zodat ze de verloren tijd van het afgelopen jaar weer samen in kunnen halen of te wel spelen.

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto's in het album : Strandwandeling Chibharo 18-4-2013

 

 

 

  

 

 

17-04-2013 Hey hoera vandaag hebben we Fender 1ste verjaardag gevierd met een verjaardags wandeling op het strand in Oostvoorne. En natuurlijk had Django ook een cadeautje voor Fender bij zich, maar Fender was eigenlijk veel blijer om Django weer tezien! Het was gelijk weer dikke pret met elkaar en de mannen hebben dan ook weer bijna 2 uur lang met elkaar gespeeld gereld en aan het rennen geweest op het strand. De zon scheen ook heerlijk en op sommige momenten was het gewoon echt warm op het strand, nou hadden Django en Fender daar natuurlijk geen last van die bleven gewoon lekker doorgaan en zochten af en toe verkoeling in de zee. Aan het eind van de wandeling was Fender echt zo blij met Django dat hij gewoon een beetje verliefd op hem werd en hem dus volop ging stalken, en eenmaal bij de auto ging Fender gewoon zitten janken omdat Django weg ging en hij niet mee mocht bij ons in de auto. Natacha heeft echt even tijd moeten nemen voordat Fender in zag dat hij echt niet mee kon met Django en bereid was om bij haar in de auto te gaan. Het was echt weer een hele leuk