RHODESIAN RIDGEBACK KAMAU OF MWAMMOJA

 


 "DJANGO"

 

REU

 

GEBOREN : 12-12-2009

 

NHSB : 2775192

 

vader : GWEMBESHE KASTOR'S HOME

 

moeder : NTOMBI AKIKI OF MWANADONGO

 

 

 

 

 

 

 

                                            

DJANGO IS MIJN 2DE RHODESIAN RIDGEBACK EN IS OP 06-02-2010 BIJ ONS GEKOMEN

 

 

Django is een rigdeback met een heel vriendelijk karakter, als hij je nog niet echt goed ken zal hij iets terug houdend zijn in het begin. Ook is hij heel beschermd naar mij toe, vreemde die onverwachts dichtbij mij in de buurt komen houd hij dan ook heel scherp in de gaten. Naar kinderen toe is hij ook heel vriendelijk, alleen door zijn enthousiasme gedrag naar hun kan Django voor kleine kinderen wel wat druk/ombehouwen zijn.De 4 katten bij ons thuis zijn ook echt zijn vriendjes!. Met andere honden kan Django ook goed omgaan, ze vinden het alleen niet allemaal leuk dat hij met zijn voorpoten naar hun slaat. Maar ja dat heeft Django nu eenmaal heel vaak van de katten thuis gezien toen hij pup was en dus ook overgenomen en denkt  nu gewoon dat het zo hoort. Buiten moet Django geen katten of vogels tegen komen want dan komt het jachtinstinct bij hem omhoog en dan moet hij er achteraan. Maar de schapen en paarden in de wei of de eendjes in de sloot brood voeren vind hij helemaal geweldig hij gaat er dan keurig bij zitten kijken en wachten tot hij ook een stukje brood krijgt.

 

Django is heel erg aanhankelijk naar mij toe, en gaat het liefst overal met mij mee naar toe. Verder heeft Django een groot knuffelgehalte en legt dan ook regelmatig zijn kop op je schoot zodat je hem moet aaien en kan zo dan een hele tijd blijven hangen op je schoot. Ik hoop dat ik nog heel lang van Django mag genieten veel leuke belevennissen met Django mag gaan mee maken zodat ik die dan ook weer op deze site met jullie kan delen.

 

 

 

 

 

STAMBOOM   "DJANGO "


 

 

 

 

 

GWEMBESHE KASTOR'S HOME  de vader van DJANGO


 

     

 

 

 

 

NTOMBI AKIKI MWANADONGO  de moeder van DJANGO

     


BETEKENIS VAN DE NAAM "DJANGO"

 

Vinnig; Karaktervol; Sterk en Levensluchtig

 

 

 

 

HOROSCOOP VAN DJANGO

22/11 - 21/12

 

Dit zijn de clowns onder de honden en willen je graag behagen. Een hond die graag buiten is en het leuk vind om los te lopen. Ze gaan graag op verkenning en jacht of er gewoon lekker op uit. Deze hond zal niet altijd meteen luisteren, want hij of zij maakt graag zelf wel uit hoe of wat. Toch is het een hond waarop je kunt vertrouwen. De baas van deze hond moet alleen wel zeker weten dat hij of zij de baas is en vooral consequent blijven. Anders gaat de hond zelf beslissingen nemen of duidelijk aangeven hoe het zou moeten. Dat maakt het wel weer tot een geschikte speur - jachthond. Wie zelfvertrouwen heeft en van de buitenlucht houd kies voor deze hond.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK